Moderátoři: smith
Včera mi kvôli tomu telefonovala pani z Aukra, že ma pozýva. Nevidím v tom pre predajcu žiadnu výhodu - veľa ľudí nebude môcť dražiť lebo nie sú "prémioví". Jedine že by tam bol odpustený/znížený poplatok pre predajcu, vtedy by to mohlo dávať zmysel. Položiek tiež nie je nejak veľa...no uvidíme či to nebude aj poslednýkrát čo niečo také organizujú.
Ide len o to navodiť atmosféru online aukcie, položky budú nasledovať za sebou a nebu treba preklikávať okná. Je to skúška, mozno sa to ani nespustí vzhľadom na rôzne problémy.
Dražiť môže každý kto sa tam zaregistruje, možno len tý nie čo majú novo založený účet.
blasko.juraj.ml@gmail.com
no já jsem (i když jsem se snažil) moc nepřišel na to, co všechno kdy a jak bude nabídnuto. vyšlo mi z toho "pár kusů" jakože lepších mincí. ale třeba se pletu, každopádně si asi počkám na další kolo, na aukru beztak už roky nenakupuju
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zrejme ano.
aukro má zásadní problém, že je strašně matoucí.
V aukcích nevidíte skutečný stav věcí. Kvuli platbám, myslím kolem 40 korun za přednostní výpisy se prostě koukáte na absolutně nerelavantní seznamy.
Druhá věc, že aukro kvuli ochraně obchodů neumožnuje ve srovnání s ebay srovnatený kontakt prodejce- kupující. Pokud musíte pro odpověd načítat příslušnou stránku, tak se na to většinou vyprdnete.
Můj laický rozum je, že s aukrem to jde od desíti k pěti.
Ebay je velmi praktický, na druhou stranu zase pro prodejce nesmírně tvrdý.
Traja asi predajcovia čo dali mince do tej aukcie, je to len skúška, mincí tam bude viac ak sa to podarí dotiahnuť do nejakého zmyslu plného konca. Prihlásených kupujúcich je už údajne stovky, mne účasť zatiaľ nepotvrdili, hádam sa dočkám.
Na prví krát tam nik nechcel riskovať, je možné , že to nebude fungovať.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.