Moderátoři: smith
Ja vim, ze je to uz dlouho. Pri zobrazeni nabidek jako "dlazdice" je to v poradku.
Obrázky:
Martine, vpravo nahore na obrazovce lze prepnout, viz obrazek - a na nem je to v hornim pravem rohu. Vlevo od tech dvou ikonek je okenko "Seradit podle", tam jsou take uzitecne moznosti (napr. podle poctu kupujicich nebo podle ceny).
Obrázky:
Aha, to funguje jen když něco vyhledáváš. Nejde takto seřadit sledované nebo ukončené aukce...
Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
Už sbírám nějaké zkušenosti, tak jsem si všiml nejvýraznějšího výstupku na 3, který je tam vidět. Napsal jsem mu o lepší fotku. Sice to trvalo a kroutil se jestli ji budu chtít, ale poslal, tam je toho vidět podtatně víc. Psal, že ji před léty koupil na A jako originál, tak ji asi taky tak chce podat proto ta fotečka. Nedaří se mi fotku vložit, zkusím restart...
tady je
Sice jsem mu to napsal, ale dlabe na to....
Obrázky:
https://aukro.cz/r-dva-vzacne-au-cu-tolary-z-mincovny-v-kremnici-otevreni-chaty-ar-7010943611
V nazvu aukce i v popisu uvedeno "AU", ale jde o Ag - neco jsem spatne pochopil?
Prodejce bude tvrdit, že je to překlep, na fotkách je vše dobře vidět.
ceel@centrum.cz
Jestli jsem za ty roky pochopil logiku Aukra správně, hlavní je přímo nekecat v popisu a názvu. Zavádějící nebo neuvedené informace jsou ok.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Kukám, že aukro si kope svoj vlastný hrob. V novej kolekcii aukcií majú veľký prd a ešte k tomu...
"Kupujícímu je účtována aukční přirážka ve výši 10 % z dosažené ceny. V provizi je zahrnuto DPH." 😆
Processed coin catalogs 4.068 Auctions / 33.800 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.