Moderátoři: smith
Hmm tak příběhu o dědictví samozřejmě nejde věřit ani slovo. KDe to získali, o tom bychom mohli jen spekulovat.
Důležité je, zda je to vše pravé.
Foto?? Pri nakupu za 100 000+ ? 😲
Bez osobni prohlidky bych cokoli nad 10 000 nikdy v zivote nekoupil, natoz pres Aukro.
Spis teda pri nakupu za nekolik milionu, pokud ta sbirka vazi fakt 2 metraky, tak kdyz z toho bude pulka stribro, je tam milion a pul jen v hodnote kovu. Nevim jestli je to dobry napad, prodavat neco takoveho pres Aukro, lidi, kteri jsou schopni a ochotni dat treba 5 milionu vetsinou na Aukru nenakupuji.
no ta hmotnost bude brutto, vcetne alb a prepravky...
Len som hovoril, že by som potreboval detailné foto niektorých mincí, netvrdil som, že by som to celé hneď kupoval. Keby som to aj akože vyhral, išiel by som si s dodávkou osobne pre to, až vtedy by sa videlo, či by bol obchod uzavretý.
Poměrně často tu čteme nářky na šílené a stoupající ceny mincí a na Aukro obzvlášť. Tady je moje nejposlednější zkušenost:
Prodával jsem 14 položek, všechny od jedné koruny.
Dvě se neprodaly vůbec a zbávajících 12 se prodalo pod cenou. Tím mám na mysli za méně než kolik jsem za ně v minulosti zaplatil. 😲
turtle: no myslím, že v Tvém případě hraje velkou roli místo Tvého bydliště, může to spoustu zájemců odradit ...
turtle - Použil jsi "super luxusní, TOP stav, lesk jako blesk, nevídaný stav, nevídaně ostrá ražba" ? Jinak nemáš šanci prodat.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.