Moderátoři: smith
Zaregistrován
16. 3. 2017
Tak to je prasečina 😈 😈 😈
To znamená, že i když odstoupíš od smlouvy a vrátí ti provizi, tak stejně zaplatíš
Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
Zaregistrován
16. 3. 2017
to Komár:
Má to taky nějakou maximální výši? Ty 2.5%?
Ke konečné ceně nabídky bude připočten servisní poplatek ve výši 2.5 %. Maximální výše poplatku je 19 Kč.
Zaregistrován
25. 7. 2006
Viz výše:
"servisní poplatek ve výši 2.5 %. Maximální výše poplatku je 19 Kč."
Asi jsou kupujici moc citlivi.
Zaregistrován
25. 7. 2006
Provize = servisni poplatek, tak a ted si to preber...
Kdyz neco delam, tak chci znat podminky predem, ale ted fakt nevim, jak to vse mysli. A obavam se, ze to nema domyslene ani Aukro.
Zaregistrován
16. 3. 2017
Neprodáš, ale stejně zaplatíš, alespoň já to tak pochopil
"SERVISNÍ POPLATEK Po Úspěšném skončení Nabídky vzniká Provozovateli vůči Prodejci nebo Kupujícímu nárok na servisní poplatek ve výši a za podmínek uvedených v „Sazebníku poplatků“, 🙄 a to bez ohledu na to, zda bude kupní smlouva mezi Uživateli platně uzavřena 😲 či zda Uživatelé splní povinnosti z kupní smlouvy vyplývající."
Zaregistrován
6. 8. 2020
Ten, kdo má prsty v těchto neustálých změnách na Aukru, je podle mě vážně psychicky nemocný.
Zaregistrován
16. 3. 2017
21.9. jsem vyhrál a platil aukci a žádný poplatek tam nebyl, jen "Aukro ochrana kupujících" za 17kč
Zaregistrován
25. 7. 2006
Ano, vypadá to tak, pochopil jsem to stejně. Ale v sazebniku poplatku je nadale odstavec 6.1 VRÁCENÍ SERVISNÍCH POPLATKŮ, ktery odkazuje na napovedu
https://aukro.cz/kontakt/prodej-poplatky-faktura/vraceni-provize-z-neuskutecneneho-obchodu
Takze opet naprosto nejasne, co plati.
Zaregistrován
25. 7. 2006
Ano, to odpovida hypoteze "bud ochrana nebo servisni poplatek" - kdybys nezaplatil ochranu, zaplatis sevisni.
Servisní poplatek je připočítán k nákupu v případě, že si nezvolíte Aukro ochranu kupujících.
Odporuje to ovsem vyroku
Kupující nebude mít možnost vybrat si Ochranu kupujících
Navic je to asi jeste komplikovane prechodnym obdobim, ve kterem dobihaji nabidky vystavene za predchozich podminek.
Zaregistrován
15. 5. 2013
Takže ti šmějdi s více účty, kteří šroubují ceny nahoru, pokaždé zaplatí 19 Kč? No něco pozitivního na tom bude 🙂
ceel@centrum.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.