Moderátoři: smith
Joke of the year 😆 😆 😆
WaluigiCZ napsal/a:
.... diskusního kroužku "sběratelů"...
Sorry, beriem späť, toto je joke of the year a zvlášť, keď to hovorí WaluigiCZ 😁 😁 😁
Hele, napíšu to takhle: Jestli nechcete přihazovat na aukce od lamp07, tak nepřihazujte. Mě osobně - jak už jsem psal - to nebude ani v nejmenším vadit. A jestli má nějáký negativy a neutrály... Nikdy jsem na jeho aukcích neviděl příhoz nějákého danielaXXXX (možná na Slovensku, to nevím) a to za ty retuše moc dobře vím z jakého kolektivu si kdo stěžoval (a pokud si pamatuji, dostal peníze zpět). No nic.
PS.: Při procházení starými aukcemi jdou dvoukoruny na retušované fotografii lehce přes dvěstě. A neretušované koruny jdou od 200 až po 1700 (při čemž 200 jsou celé hnědé, za 300 narezlé (?), za 500 retušované, za 1300 v RL a za 1700 poškrábané)
Všem přeji veselé Vánoce a šťastný nový rok 2011,rok před koncem světa ( 😆 )
WaluigiCZ : uz nekecaj, mohol si to vyriesit jednou fotkou. ale sa bojis. a tym sa to cele vysvetluje 😉
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Waluigi, dneska ti fakt ide karta 😆 Nie sú tie 2 koruny náhodou proof? 😆 Nie, ak sú fakt také super, daj ich do chlubírny. Aj keď toto obdobie už nezbieram, veľmi rád sa pozriem na R-U mince, ktoré vyzerajú,"jako by včera vypadli z razícího stroje" 😉
Asi toto téma a fotkama ukončíme,už to jde někam jinam... Co říkáte ?!
Neber to jako že ti tady chce někdo nadávat a dělat z tebe blbce, opravdu to vše napsané je pravda. Těch pěněz jsi dal moc!!! A na aukro ceny se nedívej, jsou nereálné!!! Dokonce můj překupník, u kterého nakupuji mi dává mince levněji a bez pošty s tím, že mi řekne za kolik a kde je sehnal... Tím se učím. Prostě utrácíš za blbosti!
Ale jestli i přesto chceš mít ve sbírce šrot, tak jej alespoň kupuj za šrotové ceny!!! taky mám ve sbírce 2,- v 1/1 (některá +, jiná -), ale ani ve snu jsem za ně nedal to co ty!!! prostě je mám a čekám na lepší...
Ale jak chceš, dál nakupuj a utrácej a hlavně se urážej! Ale pak tady nečekej pochvalu... promiň 😐
PS: ten prodejce je podezřelej!!! 👿
Le Corbusier: „Buď tím, kým jsi“
Zajímavá mince
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.