Moderátoři: smith
Nejak mi z popisu vyplynulo, že predávajúci neručí za bezúhonnosť svojej babičky 😁
Něco na tom bude, nejspíš dobře nevychovala jednoho z jeho rodičů, když se mu od něj nedostalo dobrého vychování 🙂
...no a je ta mince pravá nebo ne?...pokud je mezi Vámi sběrateli někdo, kdo tuto minci 1Kčs 1947 vlastní (myslím tím origoš, ne pozdější ražbu a falzum), prosim ať mi pošle fota detailů na mail RybkaMartin@seznam.cz ...předem díky!!
pokud věříš na pohádky tak je jistě pravá a vůbec každý kdo chce levně nakoupit na aukru lepší věc většinou zaplatí "školné"...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
4dracek - myslím, že líp jsi to napsat nemohl.... 😆
Zdravím, sbírám mince už 11 let. Je fakt, že ty ceny na Auko letí hore...ale jen u 0/0 a RL. Jinak se to tam moc netrhne. Jestli jsou přehnané?, můžeme diskutovat, kolik mincí v RL a 0/0 běhá po republice...většinou to kopíruje katalog. Hlavně je to pohodlné sedět doma a netrmácet se po republice s všelijakým výsledkem. Na tu 1 Kčs 1947 kašlu, shodli jsme na falzu- byť kvalitním. Jenže bych měl rád nafocen oboustraně nefalšovaný origoš, abych se už nemusel poptávat....
Podlě mě se nejedná o falzum, ale o normální CuNi. Jde to poznat i z těch fotek
ved presne to som mal na mysli.
predajca predava pravu korunu 47, len neruci ze babicka si odlozila hlinikovu..
ja tomu nerozumim, ja se v kovech nevyznam by bola 99,9%na odpoved na reklamaciu
jacisin76@yahoo.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.