Moderátoři: smith
Sice to není žádný kolečko, ale dneska mi konečně dorazilo důstojné odpočinové místo pro num.literaturu. Takže v tom konečně budu mít přehled. Byla to vostuda to mít nastohovaný na zemi v kumbálu. 😳
Dalo to hodně práce a přemlouvání, než jsem docílíl kýženého výsledku, ale stojí to za to. Bohužel mě udělali poličky o 1 cm nižší, než jsem požadoval, takže se ještě bude převrtávat.
V krabicích jsou zatím časopisy, které čekají na svázání. Milstr určitě rychle pozná ty nejlepší kousky. 😆
Teď už jen koupit pohodlný křeslo a silný brejle, a konečně můžu relaxovat. 😆
Hlavně by to chtělo připojit obrázek 😳
Obrázky:
Pěkná knihovnička,pořizovali jsme si onehdá něco podobného. Jen u nás ťukají pomalu na dveře velikonoce,tak co ten vánoční stromeček 😎 ?
Blahopřeji....nechtěl bych ti kazit radost, ale přijde mi, že tu trochu místa za chvilku zaplníš a co pak?!? 😉
Já si dal takto do pracovny 5 knihoven 80cm širokých a 2m vysloké a byly za chvilku zaplněné převážně jen knížkami o historii, numismatice nebo filatelii....pak jsem naplnil steně velké dvě knihovny v ložnici a další knihovny mám v obýváku.....a nyní se snažím knížky už nekupovat, ačkoliv to jde těžko. Asi budu muset ještě dát nějaké knihovny do podkroví... 😎
Obrázek dvou z těch pěti knihoven v pracovně, omluvte prosím pracovní nepořádek(tedy lastně organizovaný chaos) kolem, vytáhl jsem dnes večer nějaké papírování... 😕
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
pavelgregor: Koukám že mám co dohánět 😲 , ale že to tam těm světovým dějinám sluší 😉 .
Tak to mě se toho většina ještě válí všude možně, hold budu muset knihovnu taky zase brzo rozšířit.
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"
pekne dracek 😉
mne by stacila tak jedna policka 😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Dracek: Přesně takhle to vypadá u nás, včetně toho gauče a stolku.
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"
jano7B9 napsal/a:
pekne dracek 😉
mne by stacila tak jedna policka 😃
Jano,aééé to stojí peniaze Ty nerád platíš za knihy. 😃 😁
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
ja som mlady a niesom zberatel, takze nemusim mat knihovnu ako muzeum 😁
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Není nad to když člověk potřebuje jen popojít od počítače ke knihovně a podívat se do potřebné literatury než si vždy slíbit, že se na to až bude možnost snad podívám. Je ale fakt, že do knih zahučelo v průběhu let pěkných pár desítek tisíc, ačkoliv se snažím kupovat jen za rozumné ceny...(kdo má, ten ví o čem mluvím) 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.