Moderátoři: smith
Hodne, 3400,- - asi ulet, ale kdyz jsem videl ten portret a taky jsem jel do Brna hlavne kvuli nemu...
ono je to trochu relativní....prostě za luxusní stav se platí trochu více 😃 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Ještě k tomu Pajasovovi b.penízku. Myslím si, že by se dal použít jako argument k vyvrácení přídělení této značky v Janovského kartotéce.
Janovský ji přiděluje Schönfeldovi. Což tenhle peníz vyvrací, protože Schönfeld nastoupil do úřadu správce mincovny až 1578. 😆
Tenhle můj příspěvek moc nezapadá, ale musím se pochlubit webem o mincích. www.slezskemince.717.cz Už jsem psal do tlachárny, ale nedočkal jsem se reakce. Zajímají mě hlavně vaše názory na ceny mincí v přebytcích. Snížit, zvýšit nebo nechat? 😕 Já totiž nechci aby u mě někdo koupil minci za pakatel a pak to prodal s 50% ziskem na aukru. Zatím tam toho moc není, něco přidám příští týden. Takže netrpělivě čekám, až mě všichni seřvete 😳 😈
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
😈 😈 😈 No, podle mě: Stránky jsou to pěkné, jen bych tam toho víc přidal ( vím, že jsi psal, že budeš ještě přidávat...). Pěkná šablona. K cenám ....netuším...to není moje období.... Mrkni sem - www.biggerpage.webnode.cz Jen pro inspiraci. Netvrdím, že moje jsou nevím co, ale možná se něčím inspiruješ... 😉 Suma sumárum - chválím....
jan322: Web nevypadá špatně, mincí zatím jen málo, ale věřím že se brzy rozroste. Jen bych upravil hlavní menu, barva textu zaniká na pozadí a není moc k přečtení. Jinak samozřejmě držím palce.
S cenou mincí bohužel neporadím, Slezsko není můj obor.
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"
Milstr: Jo, splývá, ale na první pokus dobrý....Můj první pokus mi nešel ani dostat na net... 😆
Jestli myslíte to šedé pozadí, tak to je záměrné aby to právě hned nebilo do očí.....zvýrazní se to, když najedete myší...jinak můžete kliknout na kterýkoliv odkaz který je žlutým a vyjede vám taková "nadpisová stránka"...tam chci ještě přidat nějaké obrázky
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Ono by to asi chtělo, aby to bylo do očí.....Udělal bych to třeba černě...Hele, to je jen můj názor, mám jiný vkus než ty což ale neznamená, že je to špatně...Držím palec va sbírání a přeju vysokou návštěvnost...Jen, máš tam sčítač návštěv...? Dobrá věc pro orientaci v návštěvách...Nevšiml jsem si, nějaký kontakt na sebe tam je? Nějak jsem si nevšiml...taky dobrá věc..
Sorry, kontakt tam je, beru zpět!!!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.