Moderátoři: smith
Není špatný, ale mám hezčí 👿 😃 A jinak jen sbírat, sbírat, ovšem cokoli, jen ne české Habsburky O:-) 😃
Sice je to starší přírůstek, ale ve sbírce má zasloužilé místo... 😎
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Tak na to budu reagovat....Když jse si před pár lety koupil detektor, začal jsem sbírat převážně ty habsburky...ostatně se nachází nejčastěji... 🙂 Pak jsem přidal Leopolda, Ferdinanda a přidával jsem a přidával....až jsem zjistil, že se prostě nedá sbírat vše....Teda já aspoň to nezvládám...není čas...a potom, co jsem objevil krásu PG, bylo rozhodnuto....Takže moje sbírečky jsou neúplné...a asi dlouho ještě budou...PG mě fakt vzaly.... 😉
Kučera: Koukám, že Janovský má nepatrně jinak kreslenou značku ( liší se ve spodní části ). Můžu si ji uložit?
Udelal jsem Vam detailnejsi foto, zde je k dispozici:
Obrázky:
Děkuji. Už je v databázi 😆
hoóódně tisíc korun (za tu cenu by měl být možná zlatý 🙂 )
(Cenu neprozradím, ale stavem o dost horší a ještě s vyvrtanou dírou se prodal několik let zpátky na aukci v Praze za tuším cca 9500Kč+% - to byl docela šok...) 😉
hmm to je dost....ale treba casem si odpustim par zlatejch soucasnejch a udelam si radost necim takovym 🙂
Jóó, ono není někdy nad to, mít i nějaký historický kousek od naší známé šlechty... 😉
(bohužel se jich moc nezachovalo, proto ty ceny jsou někdy divoké a platí tam často - čím známější jméno, tím vyšší cena...)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.