Moderátoři: smith
Zaregistrován
7. 2. 2011
Získat informace k medailím např. v Kremnici z I. republiky nejde. Jednou jsem zjišťoval údaje k jedné medaili z roku 1945 a nic. Stálo mě to x hodin a nelituji, ale musím do práce atd.. Poslední příspěvek. Z chlubírny jsme udělali diskuzi.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Jeden dnešní přírůstek 🙂
Je sice relativně moderní, ale pěkně provedený a ve stříbře jsem jím do pražských medailí za dobrou cenu nepohrdnul... 😋
Údajně uděleno 724 kusů, ale je otázkou, v jakém stavu a kolik se jich dodnes dochovalo neb na aukcích se oproti běžným bronzovým zase tak často neukazují. 😉
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
7. 2. 2011
Krásná medaile. Letos jsem ji vydražil dobře na Aukru, ale bohužel Česká pošta zásilku značně poškodila, takže nemám nic. Když by se někdy za dobrý peníz objevila v prodeji, dej vědět :-).
Zaregistrován
6. 11. 2010
Nádherný lev..
Zaregistrován
23. 12. 2009
Mam ji v bronzu a ve stribre je opravdu super.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
16. 2. 2008
Ta je opravdu moc hezká. 😉
Zaregistrován
6. 11. 2008
Díky, zařídil jsem jí návrat z Německa do domoviny. 😉
Zaregistrován
18. 2. 2011
pěkně provedená medaile, určitě dobrá investice 😉
Carpe diem, sed memento mori!
Zaregistrován
6. 11. 2008
Tentokráte spíše jenom zajímavost.
V jednom nenumismatickém obchodě jsem pod sklem zahlédl tuto malou medaili (průměr 30mm) a neb cena bylo mírná a zaujalo mne nezvyklé příjmení, tak jsem ji koupil. Je to vlastně taková šifrovaná medaile pro "hádankáře" nebo někdo z Vás zná všechny zkratky uvedené na rubu ? (já tedy zdaleka ani omylem) 😁
Obrázky:
Zaregistrován
15. 7. 2007
zajimave. ma to byt cesarova sifra ci jina a nebo je to (s ohledem na to, ze to byl matematik, neco mnohem slozitejsiho)? nasel jsem dve napovedy, ale uprimne mi z toho zatim lezly nesmysly
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.