Moderátoři: smith
A ještě jsou obě strany popsány červenou barvou 😃 😃
Pěkný kousek Dráčku 😉
a jak vtipné komentáře od kolegů... 🙄
Díky.
Jojo, některí ani neumí počítat do dvou 😈
Vzhledem k četnosti využívání/zneužívání cizích obrázků z webu u známých to někdy takto řeším barevně(Kacuro pak to je vzácnější, musíš si své denárky také popsat 😁 ).
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Nemusím, řeším to tak, že fotky nezveřejňuji, nikdo z nás neví, kdo to tu čte a nerad bych doma našel vybílený byt ... 😉 Sice je většina sbírky zabezpečená, ale když zloděj mince nenajde, odnese si něco jiného, což je stejně nepříjemné ...
ten rodovy pocetnak je celkom pekny,
vzhladom na to ze dracek bol ochotny zaradit do zbierky aj nieco s dirou,
bude asi menej casty.
- pekna patina.
jacisin76@yahoo.com
Jak to tu čtu, tak to z mého pohledu dostává nové rozměry...Většina z nás je majetnějších, co si budeme povídat. Kdo si může dovolit ukládat vydělané peníze do starých "bezcenných" plechů!!! Dejme tomu si koupím od někoho minci, pokud není opatrný tak dá svojí adresu a pokud není ještě víc opatrný tak má mince doma. Pak stačí počkat na Vánoční svátky a čekat až se doma zhasne a odejde za rodinou na koledy. Pak nastoupí lupič a už to jde rychle.................
idealne je mat ako trvale bydlisko len schranku na garazi niekde na sidlisku ; )
a pouzivat ju len ako postovu adresu.
jacisin76@yahoo.com
Opravdu jsou tam dvě díry, jedna dovnitř a druhá ven! 😲
Ale teď vážně, taky už se mi stalo, že u minci ze sbírky někdo předstíral, že je jeho, taky jsem našel své povídky pod cizím nebo žádným jménem, zneužívá se všechno a pokud nechci riskovat, tak se mincí prostě nechlubím... jinak se dal použít i vodoznak, který by nezakrýval detaily, že 🙂
Nebudme paranoidny, denne nechavate na ulici pol alebo milion kc a nestresujete.
Tak ako si rozumny clovek zabezpeci auto, tak si rozumny clovek zabezpeci ,byt,dom, svoju zbierku...
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zde to ovšem není o zabezpečení, ale o tom lákadle. Případný zloděj neví, jestli a jak má člověk něco zabezpečené. Zde si jen přečte, že někdo vlastní drahou minci - to je motivátor. Pak už je jedno, jestli se k tobě vloupá a něco vezme, nebo ti třeba "jen" něco zničí, protože nic drahého nenajde (a když ti vymlátí okna, tak je jedno, jestli je máš zabezpečená nebo jsi pojištěný, vždy s tím budeš mít nepříjemnosti ...).
Ale to už jsme mimo téma ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.