Moderátoři: smith
Zaregistrován
27. 9. 2015
sigur to je krása
Zaregistrován
24. 3. 2010
Dík. Aj som si myslel, že to mohol byť práve Lopezov.
Zaregistrován
28. 12. 2020
Klenoty. Dávám zde, protože 5 hodin ve frontě už je na chlubírnu. V katedrále se to pěkně vyjímá, atmosféra dobrá.
Obrázky:
Zaregistrován
16. 2. 2008
5 hodin bych nečekal ani kdyby tu korunu měla na hlavě nahatá miss world 😉
natož když je uvidím z pěti metrů 😐
Zaregistrován
6. 7. 2009
Já je viděl poprvé a naposledy v 78 v podzemí Starého královského paláce a mohlo se jít až na metr k nim.
Zaregistrován
4. 7. 2010
To je na dalekohled...
Zaregistrován
4. 7. 2016
Hvězdářský dalekohled s kvalitním stativem! 😲
Nahoře na křížku je safír s vyrytým ukřižováním.
Zaregistrován
14. 12. 2022
Já taky, byli jsme tam se školou..
V tý samý době jsem byl i na Celost. výstavě pošt. známek, kde jsem viděl z cca půl metru nejvzácnější známku světa Britskou Guyanu, taktéž fronta, známka ve vitríně z neprůstřelnýho skla, před ní lupa.. po obou stranách stáli dva příslušníci VB..
Dnes, poté co rusko-čínský kolaborant a agent KGB Zeman, tyto klenoty málem poblil, již toto možné není..
Zaregistrován
7. 7. 2021
Na začátek nového roku jsem si pořídil tohoto krasavce. Mělo by se jednat o fenik (haléř) Karla IV. Několik málo písemných zmínek řadí minci do České Falce, konkrétně do mincovny Auerbach, z hlediska ikonografického však do této oblasti moc nezapadá a i nálezy mincí toto tvrzení moc nepodporují. Až případné další studium a analýzy upřesní , zda jsou to mince ražené v ČF v Čechách, Moravě či Slezsku. Tímto bych chtěl poděkovat členovi fora( jaxc) za poskytnutí užitečných informací k dané problematice.
Obrázky:
Zaregistrován
20. 12. 2012
Paráda. Gratuluji.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.