Moderátoři: smith

Dracek

Uživatel
#801 - 25. 10. 2009, 12:15

myslím, že ne, asi jako nejlepsí věc bych tam viděl tu Vídeň...

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Pajas

Uživatel
#802 - 25. 10. 2009, 12:56

Ten Štýrský datovaný fenik je super.Moc často se neobjevují.

pavelgregor

Moderátor
#803 - 25. 10. 2009, 15:03

Ne, ten Ludvík není žádná vzácnost, ale s tečkami ( u tohoto tvaru koruny ) se alespoň v mém okolí vyskytuje podstatně méně. Asi tak 4:1. Ale ono to je otázkou, protože na většině mincí se dá poměrně dost špatně určit, jestli tam tečky jsou, nebo ne. Vzal jsem ho, protože tady o tečkách není pochyb. Jestli ho máš v luxusním stavu, věnoval bys mi jeho fotku? Přidám ji k dalším v článku, kterej připravuju pro náš web.

Ferdinand byl schovanej pod takovým mrzákem, ale nechal jsem si ho ukázat. A vzhledem k tomu, že jsem ho ještě neměl, tak jsem neváhal.

Jinak Pehu tyhle feniky mám dva. Ten druhej má bohužel čtyřráz v horní části. Takže šestka tam je vidět jen částečně. Ale jestli ho chceš, přivezu Ti ho do KH. V nálezech by měl bejt. Myslím si, že by to měla bejt 38.

Pajas

Uživatel
#804 - 25. 10. 2009, 18:27

pavelgregor😃ík za info.Foto samozřejmě pošlu.

PEHU_

Uživatel
#805 - 25. 10. 2009, 19:41
Ne, ten Ludvík není žádná vzácnost, ale s tečkami ( u tohoto tvaru koruny ) se alespoň v mém okolí vyskytuje podstatně méně. Asi tak 4:1. Ale ono to je otázkou, protože na většině mincí se dá poměrně dost špatně určit, jestli tam tečky jsou, nebo ne. Vzal jsem ho, protože tady o tečkách není pochyb. Jestli ho máš v luxusním stavu, věnoval bys mi jeho fotku? Přidám ji k dalším v článku, kterej připravuju pro náš web. Ferdinand byl schovanej pod takovým mrzákem, ale nechal jsem si ho ukázat. A vzhledem k tomu, že jsem ho ještě neměl, tak jsem neváhal. Jinak Pehu tyhle feniky mám dva. Ten druhej má bohužel čtyřráz v horní části. Takže šestka tam je vidět jen částečně. Ale jestli ho chceš, přivezu Ti ho do KH. V nálezech by měl bejt. Myslím si, že by to měla bejt 38.

Budu rád. Díky

grofik

Uživatel
#806 - 7. 11. 2009, 19:51

Trošku pomachrujem 😉

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Dracek

Uživatel
#807 - 7. 11. 2009, 19:53

Tak přiznej v kterém muzeu jsi byl fotit... 😉

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

vassilij

Uživatel
#808 - 7. 11. 2009, 20:35

Vidím sice bohužel jen rub Leopolda, ale můžu říct, že muzeum to nebylo ;-) - to grofik: půjdeš do něj ?

Kucera

Moderátor
#809 - 7. 11. 2009, 20:44

Vypada to na dukat z Bratislavy, pekny kousek.

jano7B9

Uživatel
#810 - 7. 11. 2009, 20:55

grofik nahraj obrazky este raz . a skontroluj si co odosielas. 😉

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.