Moderátoři: smith
Aj ja som ju pozeral na Aurei...aj som dával limit na dosť vysokú sumu od tej na ktorej dopadla, ale dobrý kamarát si ju bol u Veselého prehliadnuť a povedal, že je v dosť zlom stave, tak som limit stiahol.A fakt je na nej oveľa viac vrypov, ako bola fotka z Aurey...ale samozrejme gratulujem k úlovku...čakať na nu 10 rokov je dobrá fuška :-))...ja si musím počkať na stav 0/0, aj ked sa ho asi nedočkám :-)
Jj, není v nejlepším stavu ale lepší než žádná :-) Ve stavu 0/0 jsem jí snad ještě neviděl, ale chtěl bych jí vidět. Tak snad se poštěstí...
Nejde o tom, v jakém je stavu, ale o tom, jakou udělá radost.
Věřím, že je velká. Gratuluju. 😋
Děkuji, přesně tak. Radost mám obrovskou, když jsem jí koupil tak jsem jí týden nespustil z očí :-)
Jen ji z radosti neutrať... 😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Tak jsem konecne ziskal pultolar Frantiska ktery se mi velmi dlouho vyhybal:
Obrázky:
ano, v tomto luxusním stavu se neukazuje často... 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Ještě se vrátím k té 10 Kč 1993. Slyšel jsem i tu variantu, že 10 000 ks této mince leží někde v trezoru, jen se čeká na vhodný okamžik, nevím co je na tom pravdy jen jsem to slyšel. Tak třeba se této mince v kvalitě 0/0 dočkáte. Neslyšel to z vás ještě někdo???
Lidi toho nakecají. Jelikož s všude uvádí, že účelových odražků bylo 1000, tak bych moc nevěřil, že se jich najednou objeví 10x víc.
Když už by jich měl někdo tolik, tak by měl docela problém jich tolik udat, rozpustit mezi sběratele 10000 kousků za našponovanou cenu se dost dobře rozumně nedá.
Každopádně gratuluji. Ve sbírce mi chybí a rád bych ji někdy také sehnal
Nejsou to sice kolečka, ale tyhle věci mi udělaly v poslední době radost.
I když k těm spodním mi nějaká ta část chybí ( Janovskej je jen rejstřík, Skrbek zase pérovky ). 😋 Ale vzhledem k jejich poněkud řídkému výskytu to není špatný.
Jo, a jinak strašně děkuji nejmenované osobě, která mi věnovala Hradecké zprávy č.1. 😉
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.