C občas také vidím, nedávno i B (po dlouhé době).
Kdyby někdo chtěl, mám 200 Kč G01 v UNC a ještě několik dalších 01 sérií, většinou někde kolem XF a AU, ale i nejvyšší čísla. Rád nabídni do výměny. Sháním 2000 Kč 1996 a 1999 UNC (konkrétní sérii neřeším).
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
série B také vídám ale čím dál tím méně vídám 500 Kč B,C a D letos jsem měl pouze 4 to samé je u 2000 Kč 1996 a 1999 ty jenom dvě a dost oběhové nejvíc jsem viděl 1000 Kč 1996 C,D,E,F těch bylo letos asi 30 Ks a 5000 Kč 1999 série B těch jsem letos viděl taky docela dost a byly dost pěkné
"Pouze 4"? Já zaznamenal "pouze 3" za posledních asi 10 let /v oběhu/ 😃 Tam máte zkrátka štěstí. Ani 1997 už moc nevídám.
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Byly to 3x série C 2 oběhové a 1 byla moc pěkná a série D to byla jenom 1
na eBay 100 Kč J45 = II.deska
https://www.ebay.com/itm/100-Korun-Czech-republic-UNC-2018-BRAND-NEW-BANKNOTE-RARE/273478595973
Je něčím zajímavá? (Nad rámec toho, že je to nový typ?)
Dneska jsem dostal 500 Kč 1997 sérii C 24 522789 a docela mě překvapilo jak je ještě hezká je více počkaná. Letos už je pátá tohoto vzoru. Už jich moc nevídám. Loni to byla jenom jedna
Marvo když máte tak dobrý přístup k bankovkám, stahujete si alespoň všechny zajímavé série?
Pokud ne rád Vás zaúkoluju, klidně za úplatu. 🙂
Mám známou účetní ta se někdy podívá když má čas a nějakou tu tržbu u sebe za poslední rok pro mně našla 3x 100 Kč serii B, 200 Kč žádná zajímavá, 500 Kč 2x série D a 3x série C vzor 1997, 1000 Kč žádná zajímavá, 2000 Kč 2x série B vzor 1999 a u 5000 Kč série B 3x vzor 1999. Jinak jsem jí za úkoloval aby hlídala nové vzory 100 a 200 Kč ale ty zatím žádné nenašla. 😞
Všechny co našla mám v albumu 🙂
Ty dvoutisícovky už tak málo? Nedávno jsem jich na jednom místě viděl asi 20 od každého typu, ale tolik peněz jsem s sebou neměl (a nemívám 😃 ), tak jsem vzal jen pár kusů. Já myslel, že pokud se nebavíme o UNC, tak jsou pořád celkem běžné, nebo se pletu? Mimochodem - v UNC mi pořád chybí, za dobrou cenu rád vezmu (A i 😎.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.