(A naopak v XF jich několik mám A i B kdyby někdo snad chtěl ;-) ).
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
To na ně máte štěstí letos dvě B a loni taky (a už dost oběhové jen jedna byla pěkná) jinak už jsou to samé C,D,F
A sérii A jsem naposledy viděl koncem roku 2015
Škoda, že je nikdo nechce, to by se člověk na ně zaměřil víc. Ale poptám se tam, kde jsem je viděl posledně, třeba ještě budou 😃 I když člověku se pak nechtějí pouštět a mít desítky tisíc uledněných jen tak je docela dost (navíc ani ne v UNC).
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
No, osobně nevím, jestli má cenu sbírat bankovky, které nejsou v UNC, kromě samozřejmě výrazných chybotisků či rarit typu REPUBLIQUE DU ZAIRE.... 1000 Kč C,D,E,F, 2000 Kč A,B těch jsem měl doma několik kusů než jsem je před prázdninama poslal do oběhu, teď mě ještě zbyly nějaké 5000 série B, dokonce tam mám B01 kdyby někdo chtěl.. ale říkám nejsou v UNC, myslím, že to nemá moc smysl, a odvážím se tvrdit, že se z nich nestanou velmi vzácné kousky jako u ČSR státovek I. emise, že by mělo cenu je schovávat.
Sbírat oběhové bankovky určitě nemá smysl pokud to není vyloženě rarita. Cena oběhových bankovek nikdy neporoste a to mi můžou potvrdit asi všichni. V oběhu už nenarazíte na Zetka,Zaire nějaký vzácný chybotisk atd. to samé platí třeba o seri A,B,C v průřezu nominály. V UNC se dají sehnat už jen v aukcích. Jen vzácně se je podaří zachytit ale v oběhových stavech to je jak vyhrát ve sportce a stejně mají cenu nominálu.
Pro MMer3. Co je to dobrá cena,docela relativní pojem. Je to o nabídce a poptávce.
Ruku na srdce kdo si odložil v roce 1993-1996 třeba 2000,5000 serii A. Každý spíše malý nominál od 50 třeba do 1000 aby to nezatížilo rozpočet. Nikdo vám dnes tyto serie za dobrou cenu neprodá. Aspoň můj názor. Pokud je chcete v UNC tak si v dnešní době budete muset šáhnout do kapsy.
Také mám asi 4 ks 5000 Kč sérii B v UNC stavu a mám i B01 ale ta je oběhová ale i na ty léta vypadá dobře, to sem jednou měl sérii C 16 rok 2009 byla roztrhlá a hodně špinavá
Já mám prvni desku a první sérii 100/J01 a 200/H01 🙂 pokud by měl někdo zájem...
A za kolik? 😃 😃 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.