Tak to vypadá, že nabídka 2000 Kč s. E na Aukru je pomalu vyčerpaná. Na to, že tuto bankovku hledá celý národ, je dost zarážející, že se už nenabízí. 😞 Asi opravdu nejsou a snad ani nebudou ! 😉
Ty si nedáš pokoj, snad víš, že se poslední vůbec neprodala, tak proč by je tam někdo stále házel? 🙄 Aby jsi nezaplakal! 😁
Dnes na poště, opět nevěděla paní za okénkem, že je série E vzácná! Takže celý národ těžko!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
To, že se neprodala přes aukro, ještě neznamená, že se prodejce s někým nedomluvil bokem. Je fakt, že cena 2000 Kč, série E se asi ustálí v rozmezí 15-20tis, pokud není v UNC. Bankovky v UNC však budou mít zcela jinou hodnotu, těch opravdu moc nebude... uvidíme, co nabídne příští rok z hlediska aukcí KLIM či AUREA Praha, zda se tam objeví, či ne... a jaká bude případně cena...
Co se týče hledání, tak ji určitě hledají ti, co o tom ví a to si myslím, že už je celkem dost lidí. A když už se nějaká objeví, tak už jsou připraveni ti, co ji chtějí koupit, takže dost se jich asi prodá bokem. Sám jsem u KLIMa viděl seznam, kde bylo tak 10 jmen... to byli zájemci o 2000 Kč, sérii E....
Tak to je co říct. Zrovna toto je obchodník, který si požadované zboží vždycky sežene.
Poutnik co Vy se vsechno u pana Klima nedozvite, jak k nemu chodite na vyzvedy. 🙂
Nemuzu se zbavit dojmu ctenim Vasich prispevku k serii E, ze si Vas najal jako obchodniho agenta.
Jinak pro Vasi informaci posledni prodej byl za 10t, zajimavy pokles o dve tretiny behem jednoho mesice.
chybotisky napsal/a:
Poutnik co Vy se vsechno u pana Klima nedozvite, jak k nemu chodite na vyzvedy. 🙂
Nemuzu se zbavit dojmu ctenim Vasich prispevku k serii E, ze si Vas najal jako obchodniho agenta.
Jinak pro Vasi informaci posledni prodej byl za 10t, zajimavy pokles o dve tretiny behem jednoho mesice.
Tak váš komentář mě opravdu pobavil 😃 😃 😃 Jako agenta si mě opravdu nikdo nenajal, jsou to jen takové moje postřehy...
Za těch 10tis se prodala ta z bazoše nebo která? pokud to byla ta z bazoše, tak mě to nepřekvapuje, byla v hrozným stavu a 10tis bych za ni fakt nedal. Co, mám vysledované aukce na aukru, tak vždy když se objeví nějaká novinka, tak první kusy jsou nejdražší a pak cena klesá (viz sada mincí k výročí 100 let, nebo ty nové dvacetikoruny s Benešem, Masarykem a Štefánikem), to tak prostě je... a proto je potřeba počkat pár let, až se cena nějak vyvine a to bude pravděpodobně ta správná, reálná cena...
Potřeba je však ještě dodat, že zatím jediné éčko v UNC, co se veřejně dražilo, bylo to na aukci KLIM v listopadu... Vše ostatní byly stavy přinejlepším 0/0, spíš 1/1... Je jasné, jak se postupně éčka objevují, tak cena těchto stavů se ustálí na nižší hodnotě...
Teď to chce opravdu čekat, jak se to s éčkem vyvine...
Tak mně to někdy přišlo, že Vaše postřehy jsou víc obchodně zabarvené než neutrální, jen můj dojem. 🙂
Vetsina prispevku se zde toci kolem 2000/E. Dovolte mi nezaujaty pohled "zvenku": O 2000/E vedi jen sberatele bankovek CZ + par obchodniku, prekupniku a spekulantu. Z nich vetsina nema pristup k vetsimu mnozstvi 2000. Tech nekolik zbyvajicich prohledalo osobne nebo s pomoci znamych zanedbatelne mnozstvi 2000 v obehu - a je znamo cca 30 ks. Pokud by byl informovan a hledal "cely narod", da se predpokladat,
ze by bylo nalezeno nekolik set az nekolik tisic ks...
To je strizlive shrnuti.
Musíme to zde brát, jako "zeď nářků" pro ty, co ji koupili za 50 a více tisíc, ti se musí stále ujišťovat, že koupili dobře! 😁
Numismat to vystihl úplně přesně, pro normální lidi, je to bankovka o hodnotě 2000kč!!!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.