Moderátoři: Šenfi, acme2000, smith

chybotisky

Uživatel
#1461 - 2. 1. 2019, 13:24
Souhlasím, nebyla to série E01 (ta se u Klima v obchodě prodala za 45.000,- Kč). Nikdo nečekal, že by vyšplhala nějak vysoko, je stále moc brzo...

Poutník to není neutrální komentář nezaujatého pozorovatele. Prostě tlačíte a tlačíte tu svou, i když si to nepřiznáte. 🙂

Čas ukáže to zaznělo mnohokrát. Proč to tedy nenechat času místo přidávání nesmyslných komentářů po každém týdnu co se na Aukru neobjeví, že už nebudou a když se zase objeví komentovat každý příhoz, jak cena roste do nebes.

Poutnik1552

Uživatel
#1462 - 2. 1. 2019, 17:10

Tak to pardon, ale nevím, co na tom vidíte zaujatého..... Jen jsem chtěl podpořit kolegu Trávu, na kterého neustále nepochopitelně a nesmyslně útočí uživatel mischel13 a netuším, co vy na tom vidíte za protlačování toho svého.... že já se vůbec registroval... 😕

mischel13

Uživatel
#1463 - 2. 1. 2019, 18:01

Zeď nářků.....opět na scéně
Poutníku, ono zde stále číst několikrát za týden, jak se objevila nová aukce s jakoukoliv sérií E a když není odezva, tak připomínat konec aukce, nebo jak je psáno výše, skoro každý příhoz, už mi přijde dětinské! A protože znám kolegu trava osobně, tak mu musím odpovídat za vás ostatní, když se k tomu nikdo nemáte. A že mu odpovídám, jak odpovídám, je věc druhá, ale vy si mne do písmenek vůbec neberte, DĚKUJI!

vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Poutnik1552

Uživatel
#1464 - 2. 1. 2019, 19:19
Zeď nářků.....opět na scéně Poutníku, ono zde stále číst několikrát za týden, jak se objevila nová aukce s jakoukoliv sérií E a když není odezva, tak připomínat konec aukce, nebo jak je psáno výše, skoro každý příhoz, už mi přijde dětinské! A protože znám kolegu trava osobně, tak mu musím odpovídat za vás ostatní, když se k tomu nikdo nemáte. A že mu odpovídám, jak odpovídám, je věc druhá, ale vy si mne do písmenek vůbec neberte, DĚKUJI!

no s vámi se totiž ani normálně bavit nedá, takže asi tak... a vaše zeď nářků je opravdu komická, když tu nikdo nenaříká... jen se snaží diskutovat a pokud vás to nebaví, tak to nečtěte a nechoďte sem... jak jednoduché...

Kocan

Uživatel
#1465 - 2. 1. 2019, 19:36

Souhlas. Jsem tu pouze chvilku zaregistrován a byl jsem mile překvapen. A ted se divím. Chápal bych výměnu názorů. Každý napíše sve a ne že to tu budu čištění každý den.

mischel13

Uživatel
#1466 - 2. 1. 2019, 19:47
no s vámi se totiž ani normálně bavit nedá, takže asi tak... a vaše zeď nářků je opravdu komická, když tu nikdo nenaříká... jen se snaží diskutovat a pokud vás to nebaví, tak to nečtěte a nechoďte sem... jak jednoduché...

bavit se jen o sérii E, to je dost omezený prostor v notafilii, tož asi tak...ale proti gustu..... zeď nářků, je to tady v tomto vlákno již delší dobu a proto sem rád chodím pro dobrou náladu! Jestli diskuzí je, odkaz na aukci a psát, že jich mnoho v UNC není, tak to není diskuze! Kam tady budu chodit a kam ne, to nechte raději na mě, rád se opět zasměju v tomto vláknu! 😁 Občas si na Sběrateli skočte do tlachárny, děláte jim dobrou konkurenci!

mischel13

Uživatel
#1467 - 2. 1. 2019, 20:03
Souhlas. Jsem tu pouze chvilku zaregistrován a byl jsem mile překvapen. A ted se divím. Chápal bych výměnu názorů. Každý napíše sve a ne že to tu budu čištění každý den.

Vám bych doporučil, lépe se po Sběrateli rozhlédnout a nedávat do "námětů a připomínek" rádio, tam se mnoho fundovaných lidí nebude dívat!

majkl

Uživatel
#1468 - 2. 1. 2019, 20:12

Poutnik1552: počet příspěvků: 64
mischel13: počet příspěvků: 5433

Nevím, čím to je, že se mi vybavuje přísloví o tom, kterak kuře poučuje slepici... 😉

Kocan

Uživatel
#1469 - 2. 1. 2019, 20:58

:-)

UNC

Uživatel
#1470 - 2. 1. 2019, 21:06

MISHEL 13 Klasicky duchodce,ktery nema co delat a proto se sere do vseho!!Tak ho prosim vsichni pochopte!!!Ma uz na to narok.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.