Poutník to není neutrální komentář nezaujatého pozorovatele. Prostě tlačíte a tlačíte tu svou, i když si to nepřiznáte. 🙂
Čas ukáže to zaznělo mnohokrát. Proč to tedy nenechat času místo přidávání nesmyslných komentářů po každém týdnu co se na Aukru neobjeví, že už nebudou a když se zase objeví komentovat každý příhoz, jak cena roste do nebes.
Tak to pardon, ale nevím, co na tom vidíte zaujatého..... Jen jsem chtěl podpořit kolegu Trávu, na kterého neustále nepochopitelně a nesmyslně útočí uživatel mischel13 a netuším, co vy na tom vidíte za protlačování toho svého.... že já se vůbec registroval... 😕
Zeď nářků.....opět na scéně
Poutníku, ono zde stále číst několikrát za týden, jak se objevila nová aukce s jakoukoliv sérií E a když není odezva, tak připomínat konec aukce, nebo jak je psáno výše, skoro každý příhoz, už mi přijde dětinské! A protože znám kolegu trava osobně, tak mu musím odpovídat za vás ostatní, když se k tomu nikdo nemáte. A že mu odpovídám, jak odpovídám, je věc druhá, ale vy si mne do písmenek vůbec neberte, DĚKUJI!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
no s vámi se totiž ani normálně bavit nedá, takže asi tak... a vaše zeď nářků je opravdu komická, když tu nikdo nenaříká... jen se snaží diskutovat a pokud vás to nebaví, tak to nečtěte a nechoďte sem... jak jednoduché...
Souhlas. Jsem tu pouze chvilku zaregistrován a byl jsem mile překvapen. A ted se divím. Chápal bych výměnu názorů. Každý napíše sve a ne že to tu budu čištění každý den.
bavit se jen o sérii E, to je dost omezený prostor v notafilii, tož asi tak...ale proti gustu..... zeď nářků, je to tady v tomto vlákno již delší dobu a proto sem rád chodím pro dobrou náladu! Jestli diskuzí je, odkaz na aukci a psát, že jich mnoho v UNC není, tak to není diskuze! Kam tady budu chodit a kam ne, to nechte raději na mě, rád se opět zasměju v tomto vláknu! 😁 Občas si na Sběrateli skočte do tlachárny, děláte jim dobrou konkurenci!
Vám bych doporučil, lépe se po Sběrateli rozhlédnout a nedávat do "námětů a připomínek" rádio, tam se mnoho fundovaných lidí nebude dívat!
Poutnik1552: počet příspěvků: 64
mischel13: počet příspěvků: 5433
Nevím, čím to je, že se mi vybavuje přísloví o tom, kterak kuře poučuje slepici... 😉
:-)
MISHEL 13 Klasicky duchodce,ktery nema co delat a proto se sere do vseho!!Tak ho prosim vsichni pochopte!!!Ma uz na to narok.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.