trava napsal/a:
Zatím nejvyšší číslo, co jsem "našel ".
007861
tak to jste lepší - já jen 007719 (takže jsme na 220tis.) 😈
jen aby bylo jasné o čem se to mluví (mluvilo 110x) /to investoři na "A" přece nemohli vědět/ 😉
Keď niekoho cituješ, tak tam obrázok normálnou cestou nedostaneš.Pošli obrázok "sólo," v ďalšom príspevku.To je jedna možnosť.To nie je o veľkosti fotky..Ono sa to dá, ale nie bežným postupom.
Neviem, či Ti to dokážem vysvetliť:
Všetko, čo si poslal v príspevku o 10:00 skopíruj,daj ďalší príspevok a vlož to tam.Tam pridáš obrázok aj bez Forpsi.
To treba urobiť s citovaním a textom vždy, hneď ako to napíšeš (skopírovať si ho), potom ho vymazať, alebo sa šípkou vrátiť dozadu, otvoriť ďalší príspevok, vložiť to citované a napísané tam, prehľadávať, vložiť obrázok a odoslať..Ide to. 😉
No kur@va...Sám nerozumiem tomu, čo som napísal.. 🙂
-s-
Nejvyšší kontrolní číslo, které jsem zaznamenal je M18 007926... mohu přidat i fotku, pokud budete chtít...
Pokud by to bylo možné, za fotku bych byl (pro evidenční účely) rád. A ještě se zeptám, nejnižší číslo jste zaznamenal/i které?
Co se týče počtu sérií, tak rozsah M01 - M28 bude jasný, celkem by mě zajímalo, jestli se pak dále bude v rámci stejných sérií pokračovat bez přetisku.
Pokud je nejvyšší číslo nějakých 8000, tak by se to možná dalo vysvětlit jednoduše tím, že ČNB neposkytla bankovky od čísla 000001.
ja mel nejnizsi 000216
A v serii M se pry pokracovat nema, bude jen tato s pretiskem
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.