1) Když se neumíte ani vyjádřit, co s ní chcete, jen že ji nemůžete nikde najít, tak na to nepotřebuji mozek. V tomto vláknu se neoceňují bankovky!
2) tady máte link na to, aby vám ji někdo ocenil, ochotnější https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/prosim-o-info-oceneni-bankovky_post_-519544#post519544
3) Ale boháč z vás nebude! 😁
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Jé,omlouvam se jestli jsem vás urazil. Ale vy jste tak chytrý,ze se mi tomu nechce ani věřit. Protože z x lidi co reagovalina na tu bankovu,tak x lidi bankovku ohodnotili... Ale jeden jedinec,se chtěl předvést jak je chytrý a měl pro mě jinou odpověď. Přesně tu na kterou jsou čekal.
Po pravdě nevím, jak mohlo x (mnoho?) lidí reagovat, když mail máte skrytý a neuvedl jste ho a tady vidím, že x = 1. Když čtu poslední příspěvek, vlastně jste svůj "dotaz" zveřejnil proto, abyste se mohl začít hádat. Co asi tak měl mischel odpovědět? Na blbý dotaz blbá odpověď. Dát do ČR sérii fotku bankovky, kde je psáno "československých" a na nic se nezeptat, není moc duchaplné. Novým členům ti starší samozřejmě pořadí, ale nikdo není zvědavý na někoho, kdo se chová jako puberťák.
(Teď bude chvilku mela, tj. dosáhnete, čeho jste dosáhnout chtěl, a pak požádáme admina, aby ty irelevantni příspěvky smazal. Už teď se mu předem omlouvám.)
Nebude. Pan mám v podstatě pravdu.
Jinak děkuji. A nezlob tě se nemyslel jsem to špatně.
10 prispevku uplne o nicem, pritom staci napsat do GOOGLE: 1000 korun BB
a je to ...
Odbočím od žhavého tématu stovek s přítiskem a Rašína. Současná stovka série "J" byla puštěna do oběhu z první i druhé desky. Zřejmě přechodem na nové numeroty, protože písmeno "J" je posledním na numerotě staré (písmena A-J). Nová numerota začíná písmenem "K". Přítisky jsou série "M", takže si ČNB udělala fóra na běžné oběživo (série K-L).
Otázkou je, zda-li existuje a někdy se objeví v oběhu také série "I".
k 100,- ser."I" mám poznámku o výskytu:
"I04 006198 zkušební serie ?(vzor 2008 😎"
Něco pro zajímavost - dokument ČT24 ke 100 letům čsl. koruny:
https://ct24.ceskatelevize.cz/2750855-dokument-ct-100-let-koruny
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.