- komentář odstraněn z důvodu nahlášení porušení pravidel fóra -
Pokud jste tu nový a četl jste si příspěvky tak jste si měl taky přečíst pravidla! Tady se nedraží a jste v sekci CR serie. Dejte si to do sekce prodeje bankovek s pevnou cenou nebo si to dejte na aukro tam cenu zjistíte hned vydražilo se jich tam spousty. Admin ať smaže příspěvek berryE46.
Jen přidávám další číslo do sbírky bankovek 2000 Kč série E - E08 000147 stav UNC.
Fotografie by nebyla? Aby byl důkaz, že se jedná opravdu o stav UNC... díky
Dnes jsem dostal druhou desku 500 Kč série G51
Obrázky:
Zajímavé, takže G pokračuje, ale série F je zatím pouze první deska... nebo je budou pouštět do oběhu současně...
Před pár dny mi vyjela z bankomatu postupka J06. Bohužel jsou ale nepoužitelné pro UNC sbírku, protože je bankomat ČSOB na dolní hraně uprostřed zohýbal a taktéž je na nich nějaké šedé znečištění. Je to vidět na fotografii. Setkal se někdo se stejným problémem?
Obrázky:
500 Kč, série G, druhá deska má na pokladně ČNB v Praze. Viděl jsem série G31, 33, 44, 47, 50...
tohle uz se tady na foru probiralo asi 50x, jedna se o dusledek pri rezani bankovek v miste ochranneho prouzku, bankomat s tim nema nic spolecneho. Bankovka je UNC, s timto "problemem" nic delat nejde.
Jinak cisla po sobe jsou z bankomatu velmi bezna vec ...
To sede bude nejake uspineni od barvy, coz se urcite daji najit jine, kde to nebude.
Je normální, když je široký proužek v horní části bankovky od barevného okraje o půl milimetru jinak než dolní okraj (proužek je křivě)?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.