Mam 2 teorie:
A) rozlozeni na archu je opet 24ks a misto 97,98,99 proste vynechaji 3 jina cisla
😎 rozlozeni na archu se zmenilo na 5x5, ale pak by zrejme tiskli (nebo vyhledove pocitali s) 00Z, a to se mi moc nezda
Nebo ještě další možnost ... 99Z je první série a pojede se pozpátku...
99Z - 76Z, 75Z - 52Z .. 🙂)
ano, i to, ze pojedou pozpatku, je take mozne
Nová série 2000 Kč.
Obrázky:
Zajímavé. Zrovna nedávno se tu řešilo, že série do písmene "K" už nebudou kvůli změně číslovačů. A najednou G. Tak buď byly vytištěny už před lety a ležely v trezoru, nebo celá teorie padá. Nakonec se nám i to "I" objeví v oběhu, ne?
(A pokud by náhodou tyhle G ležely v trezoru, mohli by majitelé 2000 Kč s. E začít mít oprávněné obavy.)
amazon napsal/a:
Nová série 2000 Kč.
Obrázky:
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
To spíš spekulanti, sběratel pokrčí rameny, posmutní, ale spekulant zapláče.
Koiko Tomio napsal/a:
To spíš spekulanti, sběratel pokrčí rameny, posmutní, ale spekulant zapláče.
Sběratel zajásá, pokud ji ještě nemá. Já mám svůj strop a 2000 Kč je nad ním, takže ji nemám. U 500 Kč R se mi to docela vyplatilo. A kdoví, třeba i I budou za chvíli všude.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Y01
Obrázky:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli máte taky nějaké odchycené rozpité nebo obtisknuté kontrolní čísla na boku bankovky viz foto.
😃
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.