Zdravím, tenhle měsíc jsem dvakrát vybíral peníze z bankomatu (Česká Spořitelna, Jirkov) a ze šesti pětistovek, pět ze série R, a čtyři dokonce po sobě jdoucí čísla... Takže série R asi už jako běžná série?...
Obrázky:
Ano, bankovek 500 Kč s. R je od 09/2023 v oběhu relativně dost, nemá cenu si je schovávat s vidinou zisku v budoucnu, snad jen pro kompletnost sbírky nebo kvůli hezkému číslu, vždy jen v UNC.
Dostal se mi do ruky svazek 2.000,- , tak jen pro info kdy šla do tisku serie Z .
Obrázky:
Zajímavá věcička. A dobré je, že 1000 kusů bylo vytištěno za 23 vteřin, podle údajů na balíčku !!
Tak to urcite neni udaj za jak dlouho to bylo vytisteno, mozna kdy to vlezlo do stroje, ktery ten pakl zabalil a kdy to z nej zaze vyjelo
a jeste jeden kousek ke G37 ... tady je to G tak napul dorazene ...
Obrázky:
Zdravím! Opět se ke mně dostal jeden balíček bankovek 100 Kč poslední série N84 v UNC, tak pokud by někomu ve sbírce chyběla, nabízím zde na fóru za 140 Kč/kus, možnost postupek (i větší množství).
Nabízím i na Aukru, ale tam je cena vyšší, zde na tom nechci zase tak rejžovat... :-)
Ideálně osobní převzetí v Brně, případně mohu zaslat (po předchozích zkušenostech neposílám přes Balíkovnu České pošty!)
Mail matyas.kirchner@gmail.com
Nově nalezené nejnižší číslo u chybotisků 500/G77 - S. 361505/261505
Momentálně lze chybný rozsah stanovit na čísla 361505-384935 (horizontální číslovač).
Pokud máte někdo záznam o nižším nejnižším/vyšším nejvyšším chybném čísle, dejte, prosím, vědět.
Maki45 ..... To by šlo. V tom případě okolo 25000 takto "postižených" kusů.
Když vezmu v potaz že jak se ukazuje je jich velká spousta z oběhu v nevalné tedy kvalitě a v UNC je jich jak šafránu ..... jednu mám doma 🙂 ..... tak UNC s tímto chybotiskem je zajímavým ceněným kouskem.
Ještě co se týče těch 500 Kč G ..... už mám několik "variant" ..... chybu číslovače , poloviční G a tečku před G ..... opravdu je to tisková barva přímo v linii tisku ..... foceno a dáno zde o dvě strany dozadu.
Ještě mi schází úplně chybějící G a "odskočené" G .
Jestliže by někdo měl na prodej některou z těchto "variant" ..... a samozřejmě nemusí být v UNC ..... tak se rád domluvím.
severingggg@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.