Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
Neni chyba. Obrazok je ilustračný, cena je vždy tá najlacnejšia varianta.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
smith: Aha, už tomu rozumím, ono je to dohromady zoubkované-nezoubkované, to mi uniklo. Moc děkuji za dovysvětlení ;-)
Můžete někdo poradit kolik bych mohl dostat za tuto obálku? Žádám jen o váš tip, nic víc 😉
Obrázky:
Viděl bych to na 15-20 Kč. Vypadá to ale, že je trošku zmačkaná, což její cenu ještě sníží.
Za samostatnou možná ani to ne, chybí druhá obálka do série.
Ah, pravda, tím pádem to bude ještě méně.
A jen tak mimochodem - je zajímavé, jak šla cena známek na tomhle FDC dolů. Ve specializovaném katalogu z roku 1978 je cena jen těchto 3 známek (bráno ražených) dohromady rovných 20 Kč.
Hele, mistře Jerry... nějak se mi nezdá, jak tady odborně oceňuješ eFdéCéčka a přitom zároveň, po zdejších filatelistech - filantropech "somruješ" nepotřebné přebytky za příslib kafíčka... Aby ses údajně pocvičil v používání zoubkoměru a čištění známek... Jen aby se tady za nedlouho neocitly nějaké neobvyklé !speciality" -
... made in inkoustová tiskárna 😋
Ale noták :-) Mám pár starých katalogů, které jsem kvůli těm FDCčkům prolezl, a tohle mě zaujalo. A o takovéhle specialitky vážně nestojím. Máš-li zájem, stav se za mnou v Brně osobně - ukážu ti, co mám a čím se zabývám. A zjistíš, že jsem stále pouze učící se amatér, bez ambicí výrobce "zaručeně pravých specialit".
(A pokud bych nebral tvůj příspěvek s humorem, musím říci, že mě hodně uráží. Jako student, který se snaží postavit na vlastní nohy, skutečně nemám mnoho prostředků, takže jsem rád za cokoliv, co se mi dostane do ruky a na čem se mohu něco naučit.)
Zdravím...jsem zoufalá,čtu to tu vše pozorně,klikám sem a tam ale stále jsem zoufalá.Ocenit sbírku známek je opravdu pro laiky,a počítačové amatéry těžké.Asi by bylo nejlepší najít filatelistu ve svém okolí a požádat ho aby to zkouknul.Ale jak někoho takového najít?.Jeden známý by tu byl ale na toto prostě nemá čas.Nemám toho moc a nemyslím že by to bylo něco extra...jde převážně a ruské známky ale fakt tomu nerozumim.Poradíte někdo ?děkuji
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.