dejvy

Moderátor
#171 - 13. 6. 2011, 10:15

Zkus pro začátek pár fotek a dát je sem na fórum 🙂.

cert

Uživatel
#172 - 13. 6. 2011, 12:36

napsal/a:
..jsem zoufalá..

Ja taky.Donedavna jsem si myslel,ze mam znamky,ktere nikdo nema,ze mam sbirku cs starou nekolik desitek let,kterou v duchodu prodam a pojedu na dovolenou do tropu...ale cim jsem tady na foru dyl,tim min tomu prestavam verit... 😲

Sbiram vse co je mozne sbirat.

mnika

Uživatel
#173 - 13. 6. 2011, 13:55

nevim kam mi ty fotky skočili:-(

smith

Moderátor
#174 - 13. 6. 2011, 13:57
nevim kam mi ty fotky skočili:-(

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

mnika

Uživatel
#175 - 13. 6. 2011, 14:00

děkuji...chtěla jsem je dát sem,ale nevim jak na to:-(

Jaa-chym

Uživatel
#176 - 13. 6. 2011, 15:29
napsal/a: ..jsem zoufalá.. Ja taky.Donedavna jsem si myslel,ze mam znamky,ktere nikdo nema,ze mam sbirku cs starou nekolik desitek let,kterou v duchodu prodam a pojedu na dovolenou do tropu...ale cim jsem tady na foru dyl,tim min tomu prestavam verit... 😲

Ja taky.Donedavna jsem si myslel,ze mam znamky,ktere nikdo nema,ze mam sbirku cs starou nekolik desitek let,kterou v duchodu prodam a pojedu na dovolenou do tropu...ale cim jsem tady na foru dyl,tim min tomu prestavam verit... 😲

možná je lepší to zjistit dřív, než v tom důchodu, to by tě z toho taky mohlo seknout... známek jsou mezi lidma mraky a problém je, že si každý myslí, že ty jeho po dědečkovi mají hodnotu desítek tisíc minimálně... ale když by všichni tak vzácné známky měly, už by nebyly tak vzácné, že ano😉 Snad tě uklidní, že i já jsem si tím prošel - album se známkami po dědovi, hradčany a pak taky portréty, kde ani nebyl název státu, zjevně rarity!! no a po prostudování i-net. galerií a třeba i tohoto fóra jsem zjistil, že to druhé jsoz zálepky na dopisy a hradčany s nejobyčejnějšími zoubkováními, cca hodnota včeho asi tak 37,- Kč, když to počítám i se zásobníkem, ale co, zbavovat se toho nebudu, je to přece po dědovi🙂

Wjem

Moderátor
#177 - 13. 6. 2011, 20:27

Já to říkám pořád. Pokud nebyl (pra)děda aspoň generálním ředitelem u Bati, tak tyhle rodinné "poklady", ať jde o známky, odznaky, mince, obrazy či jakékoliv další sběratelské haraburdí, jsou skrytou frustrující bombou, schopnou zcela paralyzovat rodinný život potomků 😋

Jaa-chym

Uživatel
#178 - 13. 6. 2011, 20:59

No musim se dědy zastat, že aspoň ty obrazy trefil.

Wjem

Moderátor
#179 - 13. 6. 2011, 21:03

No, to je jiná...jestli byl dědouš spiťar a černá ovce rodiny, která se motala mezi předválečnou uměleckou avantgardou, tak to je v dnešní době jednoznačná rodinná výhra 😋

Jaa-chym

Uživatel
#180 - 13. 6. 2011, 21:42

No děda se hlavně motal v Hlinkovejch gardách😉 Ale mimo to se taky jednou vyklízela výstava nějakýho mládežníka a děda si odnes domů 2 obrazy, co se mu líbily, protože tam bylo okolí chalupy... Martin Benka se ten zelenáč jmenoval.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.