Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
Zaregistrován
7. 4. 2013
utu: tak známku v horším stavu jsem ještě neviděl...fňuk. Hodnota by byla blízká nule i v perfektní kondici.
Zaregistrován
7. 6. 2010
cena absolutnej nuly
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
5. 2. 2014
Omlouvám se za kvalitu, vím že pro vás je to srdcová záležitost. Já o známkách vím jen to, že se kdysi lepili na dopisy. Tuto jsem našel při vyklízení sklepa v hromádce prachu a špíny , uviděl jsem Hitlera a razítko s rokem 44 tak mne to zaujalo. Děkuji za odpovědi.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Někteří zpozdilci lepí známky na dopisy i dnes!
Zaregistrován
7. 4. 2013
Zpátečníci a reakcionáři :-D
Zaregistrován
13. 2. 2014
Nemohl by někdo raději napsat které známky mají větší hodnotu jak 50 korun. Vypadá to že jich mnoho nebude. Mám doma také pozůstalost v tisících ks a raději bych hledal těch pár cenných než oceňovat bezcenné.
Zaregistrován
10. 1. 2012
v haléřích jich je asi miliarda ....v 50 a výše asi 10 milionu .... sorry nemám čas 😃
Zaregistrován
13. 2. 2014
Jako chápu. odkazujete tady na katalogy - dobře ale když koukám na aukce a prodeje tak stejná známka a cena se velmi liší. Podle čeho se toto určuje. To jsem v katalogu nenašel. Jsem samozřejmě úplný amatér.
Zaregistrován
10. 1. 2012
tak je třeba s tím něco robit ... nekoukej po aukcích ale kup si příručky 😉
Zaregistrován
23. 10. 2010
tak jinak - bavíme se o známkách československých, nebo zahraničí? mají razítko nebo ne? jako amatérovi vám mohou připadat stejné, ale ve skutečnosti nejsou - mohou mít různá zoubkování, průsvitku (taková věc v papíru)... pak může stát známka, která vám připadá stejná, jedna 3Kč a druhá 30 tisíc... k ocenění doporučuji vyfotit a dát do této sekce (jen asi do jiného vlákna, než "jak si ocenit ...." - zde jsou obecné rady)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.