Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
děkuji za odpověď, mohl by jste se podívat ještě na toto
Obrázky:
to už je zajímavější, jak celistvosti SŠ, tak především archy protektorátu si svého ev kupce jistě najdou
dobrý den,
Pane Jaa-chym myslel jste tyto známky Hradčan? V té pozůstalosti je jich stovky. Tyto jsem vybral jelikož v těch katalozích je u nich uvedena nejvišší hodnota. Jsou tam vlastně asi kompletní série.
Obrázky:
Pokud by byly na prodej ty ZT násobné a 6blok 15h a svislá páska 15h měl bych zájem,samozřejmě dle požadované ceny. Lacewings@seznam.cz
již jsem už psal že k tomu nemám žádný vztah a hlavně neznám ani ceny, tak že za ceny obvyklé myslím tím ceny za které se to prodává je to k mání. jak jsem psal těch známek je tisíce stačí napsat co Vás zajímá já to nafotím a dám sem. jinak já nevím ani co to je ZT
ZT-zkusmý tisk,jsou ty násobné přetisky na první foto ,,uprostřed,,,jedná se o zkušební tisk na převážně nahnědlém papíru a je vesměs bez lepu.
Zájem mám o ZT jak násobné ,tak normál u všech hodnot emise Hradčan a Hradčany 50h modrá ,s perfinem,přetisky,nebo na dopisech ,případně jinných poštovních dokladech.
Perfin-zjednodušeně ,dirky v obrazu známky tvořící znak-písmeno ,jinak lze vyhledat zde na Sběrateli
Tu 15h jsem víceméně bloknul pro kolegu ze zdejšího fora ,který se touto hodnotou zaobírá v širší souvislosti.
Podle pravidel fora musíte na zde vložené prodeje stanovit cenu,po ,,ocenění,, mi můžete poslat cenovou nabídku na email nebo ji vložit sem.
děkuji za informace ty děrované tam jsou ovšem jak si to nechám ocenit to nevím, proto jsem se dostal až sem. potřeboval bych někoho kdo by byl ochoten se na ty známky podívat popřípadě pomohl s prodejem pokud by to stálo za řeč. samozřejmě to nechci zadarmo
Pokud nejste z daleké tramtárie tak se na známky mohu podívat.Bylo by ale dobré ,při prodeji je pak nabídnout nejprve zde členům fora a pak následně případně realizovat prodej jinde.Katalogy Vám mohu i zapůjčit .
Jsem z Loun a pokud se jedná o katalogy tak v pozůstalosti jich mám asi pět. Abych řekl pravdu tak se s tím nějak moc nechci zabývat jelikož tomu vůbec nerozumím a není to můj koníček. Jde o sbírku po starém filatelistovi tak si prostě myslím že to není úplně bezhlavé. Jak je zde psáno popravdě si asi všichni myslí že mají doma poklad tak to netvrdím.
Louny ,to by šlo.Pokud teda souhlasíte,že to nejprve nabídnete zde kolegům ,zda by někdo neměl zájem.Platit mi nic nemusíte.Napište mi email ,domluvíme se.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.