Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
Samozřejmě nebudu porušovat Vaše pravidla. email je katumba@seznam.cz
dobry večer..chtěla bych se zeptat,maji tyto známky nějakou cenu?moc děkuji 🙂
Obrázky:
Obecně nepříliš velkou, v některých případech až nulovou. (Ačkoliv teď nevím jak si stojí ten TL.)
aha děkuji moc!mam ještě pár tak nevim jestli ma cenu to sem ještě davat-vuubec se v tom nevyznám 😁
a co je to TL ? 😁
Tiskový list. Tedy ucelený cár papíru na kterém jsou vytištěny známky. To maďarské je aršík, to je krapet jiná kategorie, ale tento nemá nijak obzvláštní záznam. Konkrétně 350 Ft.
Zdravím všechny.
Našel jsem 3 staré alba se známkami. Z infa na netu jsem zjistil, že jako laik asi cenu odhadnu přesně jen těžko. Asi to žádnou cenu nemá, ale ale hodil jsem to na skener, tak bych chtěl někoho poprosit aby mrknul jestli s tím má vůbec cenu otravovat místní klub filatelistů 🙂
Předem díky
Co se týká Album 2 (ČSR, ČSSR, Protektorát) max. v řádu korun. Cizinu dá někdo jiný.
Děkuji mockrát! Dovolím si ještě někoho poprosit o zbytek. Omlouvám se, že některé stránky jsou vzhůru nohama, stačí v Adobe Readeru vybrat Zobrazení>Natočit zobrazení a 2x vybrat Doprava 😳
Ad Album1: Rarita milionové hodnoty nenalezena. Je tam pár trochu zajímavějších známek (Německo, staré SSSR) ale celková kvalita je poměrně mizerná, neb album bylo uložené ve vlhku a řada známek má hnědé skvrny od plísně.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.