Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
Ahoj.Chcel by som sa opytat, aku ma hodnotu minca, z roku 1800,(alebo 1890, nevedel som rozlisit, pretoze bola zaspinena nejakou plesnou ci cim), s hlavou a napisom Franz II.....dakujem
hups..hlboko sa ospravedlnujem...som zle klikol
😉 Dobrý den ...Po zemrelem dědeckovi mi zustala pouzustalost a to dva albumy plne známek.....z ruzných let....z ruzných zemí.....potrebovala bych pomoci ocenit známky....prodám známky sberateli kteremu udelají raadost....u mne by zkoncili nekde v krabici pod posteli ... prosim ozvete se na Nikk.y@seznam.cz ...děkuji ...
Dobrý den, našla jsem album poštovních známek, obsahuje známky Československé, Polské a Německé, chtěla sem se zeptat, jestli by se tu nenašel někdo kdo by mi je mohl ohodnotit..? Děkuji ... 🙂 Dyštak se ozvěte na Maculilinka07@seznam.cz
zdravím, právě jsem taky dostala par stovek starých známek a já filatelistiou nikdy asi nebudu a tak je ráda prodám někomu kdo je oceni do své sbírky.Potřebuji je nechat ocenit a není problém některé nafotit a poslat.Tak kdyby měl někdo zájem a nebo poradil, napište, budu ráda. Díky Migela
Prosím poraďte začínajúcemu filatelistovi. Videl som v ponuke na anglickej stránke zelený Maurítius o hodnote 10 cents, môže ísť o pravú známku a má nejakú cenu? Ďakujem za odpoveď na mail: volodovsky@post.sk
Bez fotky jde o věštění z koule. Samozřejmě může jít o pravou známku, její hodnota ale může být také jen pár korun. Jenom pouhý fakt, že jde o známku z Mauritia, neznamená, že jde o vzácnost.
První zelený Mauritius pochází ze třetí série.Cena se pohybuje okolo 1000 Mim.kdysi jsem ho vlastnil,než jsem ho vzměnil za krabici známek ČSR I s Jirkou Pelantem z Plzně.
Zdravím, jak si mám sama ocenit známky, když u většinu známek není jejich hodnota? Děkuji za odpověď
Dobrý den chci se zeptat na odhadovanou cenu známky je to známka z roku kdy byl zavražděn císař Ferdinad
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.