Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
cena je stejná jako cena známky kdy umřel Bohumil Votáhlo
😃 😃
Vladíkovi uděluji bod. Výstižněji už nešlo na daný dotaz odpovědět.
Dobrý den, zdědila jsem po dědovi spoustu alb se známkami a ráda bych je nechala ocenit, at vím, jaké poklady dědeček nasbíral. nemíním je ale prodávat. pomocí internetovým katalogů, jak tady píšete, je to pro mě nepředstavitelné, jelikož se vůbec nevyznám. mám v plánu zajít do ostravské filatelie, kde doufám, že mi pomůžou. chtěla jsem se však zeptat, jestli není náhodou přímo nějaká , já nevím, organizace v čr, kde by mi to spolehlivě ohodnotili a taky co všechno se u známek cení? jaké jsou parametry? alespon přibližně. moc děkuju
vacsinou byvaju v zbierke namiesto pokladov bezne veci...skuste sem dat nejake foto co asi zbierka obsahuje 😉 mozno sa aj tu najde niekto kto by to skusil aby..
ked si nechcete zbierky ocenit sama , musite jedine doverovat tomu komu ich date ocenit.
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Nechci se nikoho dotknout, ale v Ostravě je momentálně pouze jeden obchod a tam v tomto ohledu moc nepomůžou. Doporučuji se spíše obrátit na některý klub, v Ostravě jich je dost. Případně můžu ocenit sám, pokud přijde ta vzácná chvíle a já budu doma v Ostravě 😃 .
Zkuste získat více informací od rodičů, zda byl Váš děda aktivní filatelista, zda byl členem nějakého filatelistického klubu, zda někdy vystavoval atd... Prolistujte pár alb a jak píše Jano, zkuste sem dát nějaké ukázky sbírky. Z ukázek se dá ledacos usoudit.
našla jsem pouze jeden filatelistický klub v ostravě-hrabůvce, tak třeba se mi tam zadaří 🙂 a s těmi ukázkami. je toho opravdu hodně a netuším, co z toho stojí za to prezentovat. zkusím se tím nějak více prokousat a co mě zaujme kdyžtak vyfotit 😃
Dobrý Den je to tak měsíc co jsem doma našla staré známky z roku 1962 převážně to jsou z Polsko,Cuba,Magyar,Mongolia,Espana,DDR,Dominica atd.. Co jsem to tak prohlížela tak jsem pár známek našla odlepených chci se zeptat jestli mají cennu i ty použité(odlepené) známky z pohledu či dopisu. Děkuji
hmm na 99,9 percent nebudu mat hodnotu, skuste vlozit na ukazku fotku
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.