Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
=SakoMDKcz]
Dobrý večer,
nejedná se o aršíky jako takové, ale o přepážkové listy se známky z roku 1983. Celá série včetně 5Kčs kterou zde nevidím se prodává v bezvadném stavu - neražené s lepem kolem 200Kč. Pokud ovládáte internet dají se ceny dohledat snadno.
Zdravím P.
/
Otec byl v klubu filatelistů několik let a zanechal mi to v dědictví se spoustou různých vstupenek na výstavy k výročí . Bohužel já tomuto koníčku neholduji a taky moc nerozumím a proto hledám kdo by mi pomohl tu sbírku ocenit, nebo by si jí popřípadě koupil. 🙂
Milá Zuzilko- o oceňování známek je tady 100 tisíc příspěvků a v poslední době se tu probíralo i prodej ČSSR sbírek. Není to tak jednoduché hlavně pro to, že pokud se jedná o "novinkářskou" sbírku, bude její prodej značně ztížený, neboli dostaneš za tyto známky málo penízků. Zkus sem nafotit (naskenovat) něco málo ze sbírky. Nemusí to byt tyto přepážkové listy- to už je nám jasné, ale jen samotné známky. Třeba to, co ti padne do oka. Naše, zahraniční, celistvosti (to jsou obálky se známkama) atd.
Děkuji za reakci....že je oceňování náročné mi už taky došlo při prohlížení všech možných stránek s porovnáváním :-). Zkusím sem něco nafotit. I když převažna většina sbírky mého otce jsou tyto přepážkové listy. Ještě jednou děkuji. Z
Podívej se na ten odkaz, co jsem dala a máš přehled o katalogové ceně. Pokud se podíváš do různých fil. obchodů, tak ceny jsou tam jiné, protože se tam z 90-ti % nabízí spíše zajímavosti (chyby) na těch známkách. Normál známky ČSSR nabízí v obchodě málokdo neb tyto známky jsou stěží prodejné za 30% katalogu. Ono, tak jako jsi ty přišla ke známkám, tak k nim přišlo asi 20 tisíc lidí. Za minulého režimu bylo odběratelů novinek tak 350 tisíc lidí a dnes sbírá ani né desetina. No a ty sbírky furt někde jsou..... 😉
Ahojky vím že je tu spousty návodů, ale jelikož tomu vůbec nerozumím stejně se zeptám 😃 . Máme po dědovi spousty známek ať již celá alba některá téměř kompletní
Československo 1 máme 2x - dále Československo 2 a Československo dodatek od roku 1961 2x. Dále máme Maďarsko, Německo, Polsko .. A sešit s tvrdými deskami kde je mix známek z celého světa. Persie, Venezuela, Jamaika, Kuba, Austrálie, Indie atd .. A hledám ochotnou duši která by mi pomohla určit cenu, jelikož já se v tom absolutně ztrácím.
Obrázky:
Ak napíšete odkiaľ ste, možno sa tu nájde niekto, kto Vám s tým dokáže pomôcť.
dobry vecer. neni tohle ten top vyber znamek o kterych sni kazdy druhy filatelista? je k mani, a cena..... ?
dekuji
Obrázky:
Je to opravdu parádní TOP výběr! Je to takový snad ani né okresní přebor kategorie "F". Známečky jsou ve zbídačeném (to jim ještě hodně přidávám) stavu. A cena? No pro mě ani zadarmo.
Souhlasím s pavlinkou, ale jsou tam nějaké perfiny tak Vám za vše 30Kč s poštou dám 🙂.
P.
Sako- ale ten perfin (i vzácný), by měl byt na odpovídající známce! Tohle je prostě všechno špatně.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.