Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
Zcela správná dedukce..... 😉
To album nemám zrovna u sebe. Pamatuji si, že na zadních deskách jsou vyobrazené "Raritäten". Samozřejmě Mauritius a pak třeba razítko s býkem? - 10 000, nebo trojúhelníková známka.
dobry den,
prosim je toto ono cenene vajicko? druha znamka (vim ze ty s panovnikem jsou v obrovskych nakladech) je pro me nedohledatelna, jeji rozmer je 6x4 cm...
dekuji za pomoc
karel
Obrázky:
Ano, OR je desková vada "vajíčko". Ta druhá není klasická známka, ale nějaká příplatková pro válečnou pomoc.
dekuji, ony a dalsi jsou na prodej praha 4
dalsi pro mne zajimavy kousek, bohuzel neprijatelny stav
Obrázky:
ČR ročníkové sady známek.
Kolega se na mě obrátil s prosbou. Má několik cca 10 - 15 ročníkových alb k prodeji. Je také neznalec. Pravidla znám (cena, foto atd.).
Chci se zeptat, zda by o to měl někdo zájem.
Nechce se mi popisovat a fotit x položek, když o tom nic nevím. Na ceny jsem koukal cca zde:
http://www.filatelie-stosek.cz/index.php?c=993
Když by byly dobré, už je to pryč 🙂 .
Za cca 14 dní bych dodal seznam a cca cenu v případě zájmu.
Omlouvám se za takto formulovaný příspěvek. Děkuji za případné rady.
Prosím můžete mi poradit kde by mi mohly ocenit album starych známek? Dekuji
Dobrý den. Prosím Vás kdo by mi ocenil známky s určitými vadami? Jednu jsem objevil v krabičce plné známek, kterou jsem zakoupil od kohosi... Je to 5O haléřová zelená, muž pod ženou zvedající dítě má skrz krk až do hrudi červenou žilku, neboli v papíře je jakési vlákno, které vypadá dost podobně jako žilka ze známek s žilkovaným papírem. Druhá je Praga 98, 15 korun, Pražský hrad, tu jsem kdysi zakoupil na poště - za jménem autora je tečka okrové barvy,poměrně vystouplá, přijde mi jako by to byla barva, kterou se tisklo. Aby kapala barva při tisku zřejmě zdá se takřka nemožné, ale...?? Děkuji za odpovědi, zkusim nafotit. Hezký den Vám přeji. Martin Srnec. 😉
Zdravím,poprosil bych o ocenění,děkuji
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.