Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
U Argentiny jsou dva formáty, protože známka vyšla ve dvou formátech. Těch rozdílů je tam více (písmo, průsvitka).
Přetisky Finsko mají nějakou hodnotu (jako prakticky všechny známky); v tomto konkrétním případě se však stěží dostaneme do řádu korun.
dejvy: Děkuji za odpověď a informaci ;-)
Zdravím ,
zdědil jsem sbírku známek jedná se většinou o kolonie ang, fran. port. jsou to známky většinou čisté , jsou zde i různé odstíny, zoubkování atd, chtěl bych to prodat - já sám modelařím takže mám jiný koníček něco je ohodnoceno podle katalogu Stanley Gibbons z roku 2013 , nevíte o někom kdo by měl zájem je toho opravdu dost
Děkuji za info
S pozdravem Tom
Obrázky:
"Někdo" mít zájem určitě bude, hlavně nepodlehnout první nabídce nějakého překupníka. Z těch pár fotografií těžko relevantně odhadnout celkovou cenu, ale určitě se bude jednat o pětimístnou částku. Už jen britské kolonie - Silver Wedding 1948 na poslední fotografiii se pohybují minimálně ve stokorunách za kus, několik i v tisících (některé Malajské státy, Severní Rhodésie atd.) Na rozdíl od drtivé většiny zde prezentovaných pozůstalostí se jedná o hodnotnější známky, navíc slušně uspořádané.
Děkuji za info , je toho opravdu dost a fotit to všechno by bylo na týden , měl jsme na mysli pokud není někdo z Ostravy nebo blízkého okolí, že by na to mrknul a sdělil. Jistě víc, že pokud se to bude prodávat jako celek tak cena bude nižší než kdyby se to prodávalo po jednotlivých kusech nebo serie, ale zase nemám znalosti a čas to takhle prodávat. A začínat sbírat to nebudu a aby i to jen tak leželo ... přece jen modelařím již 25 let a mám v tom hodně peněz i času
Dobrý večer, rád bych věděl, zdá mají tyto známky nějakou hodnotu. Je zde zajímavý spoj mezi známkami. Děkuji za odpověď. Lukáš
Příkládám fotku. Lukáš
Obrázky:
Nějakou hodnotu mají, ale jinak je to zcela běžná řecká známka.
Dobrý večer,mám tyto známky z pozůstalosti, dokázal by mi někdo poradit, jestli mají nějakou cenu?Nedokážu to na netu najít 😳 😳 😳 . Děkuji
Obrázky:
Zde najdeš většinu toho, co hledáš- http://www.infofila.cz/galerie.php nebo https://www.filaso.cz/katalog-csr2.php jinak ty věci z ukázky, jsou pár korunové záležitosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.