Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
=henitl]
Dobrý Den je to tak měsíc co jsem doma našla staré známky z roku 1962 převážně to jsou z Polsko,Cuba,Magyar,Mongolia,Espana,DDR,Dominica atd.. Co jsem to tak prohlížela tak jsem pár známek našla odlepených chci se zeptat jestli mají cennu i ty použité(odlepené) známky z pohledu či dopisu. Děkuji
Tady je malá ukázka
Obrázky:
korunové položky, možno dát dětem...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Doporučuji věnovat někomu, koho by mohlo sbírání známek chytnout; při prodeji spíše spláčeš nad výdělkem.
Dobrý den
Vlastním známku z roku 1966,jsou na ní německé nápisy.Modrý podklad s hnědým jelenem.Nevíte jakou má tato známka cenu ?
Děkuji
Je ta známka 50+25
Našel jsem známku s jelenem z roku 1966 Deutschland (BRD) Mám Zumstein z roku 82 a tam je cena za 50+25Pf čistá 2.20 a ražená 3. Ale ta cena může být jiná záleží na kvalitě, je to jedna známka, jinak série čítá 4 známky a tato je koncová.
Bez fotky je to jako věštění z koule. Je ta známka čistá nebo razítkovaná? Je bezvadná nebo poškozená? To je totéž jako kdybych se zeptal, jakou cenu má moje auto 🙂.
ad braun viktor: bude to ona, ale taky to může být Berlin; je zcela shodná a liší se jen jedním slovem.
To máš Dejvy pravdu bez fotky je to věštění.
Dobrý den chtěl bych se zeptat,mám doma známky s františkem jozefem,masarikem a hitlerem mají nějakou hodnotu děkuji za odpověd
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.