Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
Dobrý deň,
mohol by mi, prosím, niekto poradiť, ako sa oceňuje známka s kupónom? Konkrétne, vlastním niekoľko známok nemeckej ríše a v katalógu som ohľadne toho nič nenašiel. V zásade ma to nezaujíma kvôli predaju, preto neposielam fotky, ale chcel som vedieť, či v tomto smere platia nejaké zásady. Ďakujem.
stani: okraj neni kupon, viz napr.
http://www.pevinx.cz/cizina-1933-1934-deutsches-reich-512-513-vyplatni-znamky-hindenburg-medailon-w76-.php?_ShopSearch[SearchType]=0
alexxiik: bylo by dobre dat sem fotky
Aha,jasné.Rýchlo som čítal,pomaly myslel...Veď sám ich pár mám. 😉
-s-
Dobrý den,
chci se zeptat jestli mají známky nějakou hodnotu.
Obrázky:
Hodnotu mají malou, pár korun.
Dobrý den
Předem se omlouvám ,že otravuji Vás sběratele a kaji se nicméně věřte ,že jsem se snažil sbírku známek kterou zdědila manželka alespoň amatérsky ocenit pomocí katalogu Pofis ,ale přiznám se že jsem bezradný.Jelikož se jedná o známky po panu filatelistovi a velice rozsáhlou sbírku razítek(otisků) celkem cca 50 kg rád bych touto cestou "poptal" filatelistu který je schopný mi poradit s oceněním a naložením se sbírkou .
D.¨
mail:td.u@seznam.cz
Obrázky:
Ja sice nejsem filatelista, ale ze byste misto fotky krabic a topeni dal detailni foto filatelistickeho materialu? Na tom Vasem fotu neni nic videt.
Na druhou stranu pana chápu. Nafotit sem 50kg filatelie je asi nadlický výkon.
P.
Vsak by stacila jedna fotka v lepsim rozliseni, pripadne to trochu lepe usporadat.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.