Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
To je totéž, jako kdyby ses zeptal jakou cenu má moje auto. Chce to fotky, ale většina těchto známek je zcela běžných.
Dejvy díky za odpověd skusím to dat dohromady apošlu foto
Ahoj, stará asi Maďarsko neznáte cenu...Naďa
Obrázky:
Západní Maďarsko Mi 79, dá se prodat za cca 5 Kč.
Tady už asi nikdo neumí číst... natož psát (česky) 🙄
Akir
Nové Evropské Známky
zdravím. vlastním sbírku pár starých známek z dědictví..potřeboval bych poradit nemám žádnou představu o tom jak jsou staré ani jakou mají hodnotu..procházel jsem pár online katalogů,prohledal jsem aukro,ale nehnul jsem se z místa.pocházím z olomouce pokud by jste vědeli o někom kdo by mě s tím moh aspon trochu pomoci a nacházel se někde poblíž olomouce prosím kontaktujte mne
jedná se o české,československé,a zahraniční známky předem děkuji
Email: sairus2k@seznam.cz
A odkud potřebuješ kontakty přesněji? Stačí Olomouc, Přerov, Lipník, Hranice, Ostrava, Opava, Krnov, Prostějov, Zlín, ... 🙂
Prosím,nevíte o někom kdo v Praze ocenuje známky? Jsem hrozný Lajk a sama to nedokážu. 🙂
Jsem ochotný v Praze pomoci . Jen mrknout - jestli má cenu platit za znalce . Třeba pujčím i katalogy. Sakryš toho času je tak málo .
Dobrý den, mám několik známek s posledním ruským carem Mikulášem III. Známky nesbírám, proto bych se jich chtěl zbavit. Máte někdo ponětí, jakou můžou mít cenu?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.