PetraR

Uživatel
#831 - 13. 11. 2020, 18:44

Dobrý den , měla bych zájem o ocenění několik alb známek, bylo by možné se s někým domluvit ? Arnojohana@email.cz

luigi

Uživatel
#832 - 3. 12. 2020, 17:54

Dobrý den chtěl bych požádat o ocenění těchto známek , předem děkuji.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

smith

Moderátor
#833 - 3. 12. 2020, 19:00

Halierove polozky.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

dan_v

Uživatel
#834 - 3. 12. 2020, 20:55
Dobrý den chtěl bych požádat o ocenění těchto známek , předem děkuji. Obrázky: ...

viz odpoved uživatele smith, hodnota nostalgická (třeba jako památka)

luigi

Uživatel
#835 - 3. 12. 2020, 21:56

I tak děkuji za ocenění.

JakubP

Uživatel
#836 - 18. 12. 2020, 22:36

Dobrý den, při přestavbě chaty jsem našel nějaké staré známky, mohl by mi někdo poradit zda mají nějakou hodnotu? Ty nejvíce zajímavé (podle mě teda XD ) viz foto

jinak toho jsou dvě neroztříděný igelitový tašky. Drtivá většina československo, protektorát, meziválečné a WWII německo, ČSSR.

JakubP

Uživatel
#837 - 20. 12. 2020, 23:09

Tak už se mi většinu podařilo dohledat. U toho Munchen - riem 1936 nesedí přetisk, bojim se že to bude falzum.
Neznáte někdo prosím odborníka na německé známky v Praze a okolí? Potřeboval bych vědět jestli existovala u těchhle přetisků taková chyba. :-/ na internetu se mi nepodařilo dohledat jedinej další případ.

Jinak furt nevim odhadovanou cenu těch aršíků Moskevského a bratislavského vydání vydání. Nepodařilo se mi dohledat samostatnej prodej. Vždy jen kompletní série. 😞 Každopádně ale má smysl je dát ocenit.

JakubP

Uživatel
#838 - 2. 1. 2020, 01:43

Koukám že ty odkazy už nefungují, i když na servru jsou stále. 😞
Kdyžtak je to celé v albu na: https://www.rajce.net/a17118394

kosican

Uživatel
#839 - 2. 1. 2020, 10:04

Nechcem vás sklamať, ale sú to úplne bežné známky, vo väčšine s nízkou hodnotou, v súčasnej dobe ťažko predajné. / hlavne to razítkované ČSR 2/ A pozor, z moskovského vydania nemáte aršíky, ale tlačové listy. Vyzerajú však zle skladované, ušpinené a vážne poškodené. Jediné, čo by mohlo mať zmysel dať oceniť, sú známky Deutsche Reich. Nechcem byť zlým prorokom, ale šanca na cennejšie priesvitky je stále nízka. Preto pozor, aby ste sa nedostali do situácie, že ohodnotenie vás výjde na 500 kč a cena všetkých bude 600 kč. Táto situácia je veľmi pravdepodobná ! Ak to chcete predať, tak to ponúknite niekde na burze od 1 kč. Uvidíte, akú cenu vám vygeneruje záujem trhu. Ak sa vám to nechce fotiť, platiť poplatky, tak to ponúknite zberateľom vo svojom okolí. Keď vám niekto dá 500 kč, tak ho kľudne pozvite ešte aj na kafé.

numismat

Moderátor
#840 - 2. 1. 2020, 16:58

JakubP: Jaka chyba je na tom pretisku Munchen?

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.