Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
Ještě, že máme na známky katalogy a nemusíme se v mnoha odvětvích řídit touto hloupou poučkou 🙂 P.S. Aukro opravdu není berná mince. Hezké svátky všem 😉
P.
Tazatel s tou prostičkou hromádkou známek je pravděpodobně nyní zcela zmaten a své poklady háže do koše.
Já jsem ve svém příspěvku podtrhl slova "pravděpodobně"
Z 99,999% jsou tyto známky opravdu bez prodejní hodnoty s nízkou katalogovou hodnotou.
Nicméně pokud by tazatel známku USA č. 279 z roku 1898 otočil a kápl na ní benzín a zjistil, že má svislý vodoznak, bude mít pak "pravděpodobně " druhou vyskytující se známku na světě s označením 279a) i s viditelným poškozením pak s enormní možnou prodejní hodnotou.
tož asi tak
To teda ste urobili s toho akademicko-filozofickú debatu .... pritom si myslím, že dotazujúci chcel len vedieť čo to má hodnotu 1 alebo nula korún (obrazne)
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Děkuji za diskuzi. Tak nakonec jsem trochu začal sbírat známky.
Tak koukněte na tuhle jestli by mohla mít nějakou cenu.
Washington A25 - typ - ne rozpoznán
vyfoceno vícekrát.
Děkuji.
Obrázky:
Tak koukám že Americká známka asi bezcenná.
Koukněte prosím na toto nikde jsem nedohledal stejné.
Děkuji
Obrázky:
Německo 1941, cena minimální.
Pokud nasčítám katalog michel i s okraji, dohromady asi 20 MIE.
Dobrý den.
Rád bych sse zeptal,než to prý mam hodit do kamen.Má to nějakou cenu. Je toho daleko víc.Děkuji za pdpověď.Miloš Melzoch
Obrázky:
Dobrý den, ty první obrázky jsou FDC, nějakou cenu mají , ale tak cca v rozmezí 6, 7 korun za kus dle zájmu,kvality a typu, v případě , že se toho budete chtít zbavit, pošlete mi pár fotek a já bych učinil nabídku, nebo vám cenu napíši, jakou by jste mohl eventuelně dostat. pavelsamec762@gmail.com
Pěkný večer-zatím ne do kamen
mILDO, CO ZNAMENÁ JE TOHO DALEKO VÍCE?
20 dopisů, nebo dvacet banánovek?
Pokud známkám nerozumíte, je velkým problémem, že se zeptáte na 19 věcí, kde Vám i znalec řekne že to je za korunu a dvacátá věc, třeba nevzhledná, špinavá může stát statisíce.
Je to velká náhoda, ale není vyloučena.
Nejlepší řešení- vše nafotte, dejte na rajče a odkazem se zeptejte.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.