😲 😲 😲 Dajte ma do obrazu, o čo sa jedná... 😉 😃
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Ale, prej si našeptával Vladovi jak rozložit Československo 🙂 .
Jaromír má pravdu s Klausem+rozpadem ČSFR a Turtle zase se Zemanem... 🙄
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
ad Turtle:
-jen zareaguji na větu Zeman - fasáda ožraleckého křupana.
Byl jsem před léty se svojí přítelkyní v Novém Veselí u souseda Miloše Zemana na akci "opékání selete", kde byl přítomný i Miloš Zemana s manželkou. Popíjela se becherovka a pivo, všichni jsme se přiopili s výjimkou Miloše Zemana a jeho manželky.
To byl můj osobní poznatek o Miloši Zemanovi, který mám natočený na svém soukromém videu v délce 25 minut, což je docela slušný dokument.
Miloš Zeman na nikoho z nás jako ožralecký křupan rozhodně nepůsobil.
I já bych se neodvážil hodnotit prezidenta Zemana. Osobně se účastnil předávání medailí, kterou jsem dostával od hejtmana a prezident předával osobně každému diplom, který byl předáván současně s medailí. Bylo nás tam kolem 50ti. Když přicházel přes velkou místnost (cca 30m) a viděl jsem jej a první co jsem si řekl - ten ji má! Pak si stoupl za mikrofon a stál, kdy se zvláštně kolébal a koukal po okolí s divně pootočenou hlavou. V tu chvíli jsem si byl už vnitřně jist. Po asi 3 minutách mu dal hejtman slovo a já s nestačil divil. Najednou, jako by se v něm cosi zlomilo, nebo se probudilo (asi jako když nastartujete auto, které jelo bez motoru)přednesl svůj proslov, prohodil pár vtipů, připil šampáněm, defacto si jen lízl a sklenici položil na stolek. Obešel všech 50 vyznamenaných každému (i mě) předal diplom a s někým i prohodil pár slov a zaftipkoval. Z toho si beru ponaučení - očím se nedá věřit, zvlášť když mozek je masírován "nezávislými " médii. Příklad - Zeman upadl a poranil si koleno - první co bylo v novinách v médiích na fórech, že byl napitej. Když upadla Zagorová tak měla jen smůlu - to se stane.
To je právě zajímavé, jak lidé podléhají masírování ze strany médií. Když kdokoliv viděl, jak Zeman vypadá u korunovačních klenotů, tak si každý musel logický říct: "Ten je ožralý jak ....."
Většina jeho odpůrců nechce připustit, že Zeman skutečně mohl být zdravotně indisponovaný. Kolik již bylo případů, kdy se kolemjdoucí vyhýbali lidem, kteří se motali jako opilci, nebo se váleli po zemi jako opilci. Až později se přišlo, že ti lidé měli vážné zdravotní potíže a neposkytnutí pomoci nejednou zavinilo smrt těchto lidí.
Takže třeba v případě soudu o "opilosti" Miloše Zemana u korunovačních klenotů bych byl velmi opatrný. Když bych chtěl být jedovatý, tak Kalousek se pozvracel v přímém přenosu a v jiném zasel blábolil opilý, což isám přiznal a nikomu to nevadilo.
Bohužel taková je ošklivá doba. Lidé mají veliké předsudky a nechovají se k sobě hezky tak jako my na tomto foru 🙂 😉
P.
to,ze se nase staty rozesly lituji dodnes, jako rodak z moravskeho slovacka jsem
byl na"obe strany"a tak ani dnes pro mne Slovensko neni cizi stat...
Zeman....sice neni zrovna prototyp jemne diplomacie ale jak se vyporadal s pro-
blemem sudetskych nemcu a Benesovymi dekrety mne uspokojilo,krast doufam
nebude a na to ostatni si musime pockat...
doufam,ze kauze cirkevni restituce si podrzi take primou linii...
SakoMDKcz - Naprostý souhlas.
Ale to jak se chováme na tomto fóru záleží pouze na nás. I když máme rozdílné názory, tak se nemusíme vzájemně urážet. A pokud se již takto stane, stačí jedno kouzelné slůvko "promiň"
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.