..........................................
Ako moderátor som to zmazal, ide o reakciu na Honzu, nakoľko som zmazal aj jeho príspevok, tak tento tiež stráca zmysel. Smith
.............................................................
Ako moderátor som to zmazal, nakoľko po zmazaní príspevku od Honzy to stráca zmysel. Smith
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Tak jistě. Podříznout je nešlo, většina lidí byla v práci a v místě samém není ani příliš mnoho prostoru. Nehledě k tomu že, znáš Klause, on protestující proti své osobě demagogicky označí za ignoranty, vlastizrádce, nacionalisty snažící se rozbít stát, hlupáky atd. A Mečiar dává rovnou rány pěstí. A k tomu má každý okolo sebe bandu goril.
Na Slovensku žádné statisíce nebyly, to je přesně ta mediální fikce, kterou soudruzi z Prahe propagovali, aby to prošlo snadněji. A kromě toho, HZDS v programu žádné samostatné Slovensko nemělo. V Čechách (a hlavně v Praze) taky pořád volí ODS a těžko budeš dokládat, že mají v programu tunelování (a tedy co volič, to tunelář) a přitom je ta strana tím pověstná.
Akorát jsi ještě neřekl, jestli jsi byl jedním z těch, co v hospodě vyřvávali: "Jen ať si táhnou!", když tvrdíš, že to byl převažující názor. 😉
Nikdo mi nevymluví, Laskut alias Dento jest ve skutečnosti pan Mgr. et Ing. František Beneš, CSc, který takto proniká do zdejších cizích sběratelských vod, by se dobře pobavil na účet svých zdejších "nepřátel". I cvičená opice by po několika letech strávených v ČR zvládla komunikaci v Čj lépe než nám tu předvádí výše zmíněný nick Laskut.
Á propos, vím o čem mluvím, mám řadu ruských, běloruských či ukrajinských studentů, ale takhle stupidně by nekomunikoval žádný z nich...
A i proto se věnuju těm přetiskům. 😋 Kdyby to sbíral každý, tak při nákladech 200 - 10000 kusů bych nezískal nic.
Zajímavá je jedna věc, často se uvádí, že jeden ze znaků spekulativních vydání je nízký náklad. To je sice do jisté míry pravda, ale jen u velkých států. Velké náklady například u Pitcairnu naopak svědčí o komerci a spekulaci, neb to zkrátka neodpovídá poštovní potřebě. Na malém území nebo za zvláštních podmínek (okupace, revoluce, povstání) je poštovní provoz obvykle slabý, z objektivních příčin, známek nebývá dostatek neb zásobování z centra vázne nebo není žádné, ale i když je provoz slabý, většinou je snaha jej nějak zabezpečit a to z řady důvodů. Jeden z nich je i ten, že je snaha doručit příbuzným zprávu o tom, "že žijeme" (jiná otázka je, jestli pošta tím směrem zrovna funguje) a druhý ten, že i v nestandardních podmínkách se stále žije a dřív si lidé psali, když už se to naučili a byla ta možnost, mnohem víc než dnes, když má každý mobil a smalt (e-mail). Byla zkrátka poptávka. V takovém Afghánistánu je krapet jinak, tam je nejcennější osoba ženského pohlaví ta, která nikdy nechodila do školy, jakmile do ní chodila, její cena rapidně klesá. 😎 A chlapi většinou nemají komu psát, když většina příbuzenstva žije v dosahu jedné mešity, kde se pravidelně potkávají.
no Wjem, nemate pravdu, protoze mne osobne neznate.
V zadne ceske skole jsem nikde nestudoval, nemam zde ceskych kamaradu,
nestuduji ze spatneho zdravi ani vubec nijak nedotykam cestiny.
je to pro mne tezce, totiz jsem na praskach, a porad lezim v posteli.
jediny co muzu dojit do pocitace, neco procist, najit, ale vse je absolutne v mizerne kapacite.
Jenže to jsou studenti vysoké školy. 😉
ja myslim ze jak turtle tak i ja muzeme tvrdit,ze to tak jednoduche neni,u mne i
po mnoha letech exilu kazdy domaci pozna,ze zdejsi nejsem a to po nekolika vetach,muj graficky projev je mirne receno pozoruhodny a to mohu o sobe
tvrdit ze sice nejsem zadny IQ zazrak ale ouplnej blbec taky nejsem..to vse
je silne individuelni,z emigrantskych kruhu existuje tvrzeni,ze po 30 se nikdo
cizi jazyk perfektne nenauci,existuji narodnosti,ktere se v exilu skupinuji a ty
ani za cely zivot rec zeme a pisemny projev nikdy nezvladnou..ani se o to nepo-
kouseji....proto navrhuji nechte Denta na pokoji,alespon se pokousi a kdo mu
rozumet chce ten mu i porozumi....
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.