Wjem
Tvoji poznámku nechápu. Co je levicového nad připomínkou, že Švýcarsko má značný příjem z bankovního sektoru?
P.S.: Tuhle nám soudruh Klaus řekl, že krást je vlastně v pořádku. To má být pravicový názor?
Sorry, ta moje poznámka patřila k té tvé druhé části, jak se navážíš do těch "zlovolných" direktorů a majitelů...
Tak jsem si právě nepředplatil časopis Filatelie. Přišlo mi absurdní, že v tuto chvíli je jediný možný způsob platby platba poštovní poukázkou C. Prý aktuálně z technických důvodů nemohou akceptovat platby na účet. Časopis tak nutně nepotřebuji, proto jsem tento způsob odmítl a předplácet si jej nebudu. Každopádně mě tento zážitek vrátil snad o 20 let zpátky. A to by člověk řekl, že se filatelisté budou snažit natáhnout mezi sebe mladé lidi. Asi jak kdo...
To je ještě dobré(útržek je tuším ale potvrzením o členství v KF), já si šel na obecní úřad zaplatit hotově roční poplatek za popelnici a dostal jsem od nich do ruky složenku s tím, ať ji zaplatím o patro níže na poště...(docela mně to vytočilo)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
nzerát z Kaufland(https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1518019_10201828498693318_448086006_n.jpg)
Tak co, pošleme paní pohledy? 😉
Jerry: možná jsem sentimentální, ale co se domluvit a skutečně té paní pohled poslat? Myslím, že nikomu z nás nic neudělá napsat na pohled pár vlídných a milých slov a donést pohled na poštu...
Vzhledem k tomu, že Kravsko neleží u železnice a razítko z Kravska je o čtyři dny starší než to Jihlavské, tak bych se klidně vsadil, že se pošťačka v Kravsku zželela a nechala poslat již orazítkované mache.
PS: Božice sice u železnice leží, ale dráha tudy vede směr Brno, takže zase na opačnou stranu.
zdenek_prachar: Souhlasím 😉 Jen je škoda, že paní neuvedla také křestní jméno. To by na pohledech vypadalo hned líp 🙂
BTW na Facebooku se tahle fotka šíří jako lavina, sdílelo ji už přes 1000 lidí, takže paní jistojistě "pár" pohledů přijde 🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.