ano 3 zleva nahoře k písecké bráně jsem chodil někdy na pivo. Na rohu byla hospoda.
na zahradce jsem taky sedaval...to uz neni ani pravda..
Do té knihovny jsem chodil. Byla tam knihovna pro mládež a pro dospělé. Na špejcharu byl stánek a také hospoda tam jsem také někdy zašel. Přes Píseckou bránu jsem chodil k Loretě.
jo to byly nase trasa, kocarek a hura na hrad..no a jak to tam ve Svitavach snasis?je to predci jen rozdil vzhledem k praze..
Nyní již dobře. Já bydlel v Radiměři v baráku, tak jsem měl co dělat na zahrádě, pěstoval jsem zeleninu a řezal dřevo na topení to mě bavilo choval jsem husy, krůty, slepice někdy i prase chodil jsem do lesa na houby bylo fajn. Nyní jsem koupil byt přímo ve Svitavech už bych nemohl dělat dřevo a na baráku. Jsem po dvou operacích páteře a zdraví už není nejlepší. Ještě že mám ty známky jinak bych se v bytě nudil. 😆
Když jsem nastupoval do družstva tak se mě ptali jestli jsem někdy dělal s krávama. Tak jsem si vzpomněl že v učení jsem dělal ohrazení pro bizony, tak jsem jim řekl že jsem dělal s krávama. Tak mě příjmuli a nakonec jsem se naučil telit a dělat vše co bylo potřeba. Ani nevěděli že krávu jsem viděl jen na obrázku než jsem k nim nastoupil 😁 .
to same ja... v nemecku v prvnim dzobu se mne italove ptali zda umim servi-
rovat a ja odvetil:"signora,ja jsem se s kasirovaci taskou narodil"no byli jsme
mladi a zdrave drzi...
V Praze jsem chodil nakupovat známky vedle Dětského domu kde byla na rohu prodejna známek a někdy na Hrad do Zlaté uličky tam prodávali kompletní ročníky.
tam jsem chodil taky,naproti detskemu domu byla dobra filatelie ale na dejvicke
byvala taky,vedle te zeleniny na rohu...
Vím že zelenina byla na rohu, naproti bylo papírnictví a vedle zeleniny byla trafika ale tohle si nepamatuji že by tam byl obchod se známkama to bych si jistě pamatoval. To nevím.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.