Zaregistrován
12. 10. 2010
Ještě mě napadlo, jestli V.J. někdy viděl naše svazové stánky...
Zaregistrován
9. 2. 2008
Taky dobré 😉
Dnes jsem s Vojtou strávila dobré dvě hodiny v Praze na Sběrateli. Probíral se i ten článek a vše okolo filatelie. Na čí straně jsem, je tudíž asi jasné. Do Prahy přijel taky kvůli Exponetu aby se jeho prezentace pohla dopředu. No nevím všechny podrobnosti, ale i v tomto směru to nemá věru asi lehké. Je opravdu velmi pozoruhodné, že je tu člověk, který chce filatelii pomoct, který nabízí svůj volný čas na propagaci a kterému opravdu sakra na něčem záleží a lidé okolo něj jaksi hází flintu do žita. Mrzí mě to. Poznala jsem ho za tu dobu co se známe i tak trochu jinak, než jen špičkového odborníka na námětovou filatelii a kéž bych měla jen 10 procent jeho elánu a znalostí. 😉
Zaregistrován
12. 6. 2012
Jsme se nějak minuli, že?
Zaregistrován
23. 2. 2009
S Pavlem III i Pájou jsem se viděl, i několik dalších známých jsem potkal a pokecal.
Zaregistrován
9. 2. 2008
Normálně jsem tě tam neviděla! Byla jsem s Ikánkem a jeho bráchou a spoustou jiných lidiček- hlavně ze svazu, ale tebe jsem přehlédla 😳 Jinak pro ostatní: málo filatelie, hodně numismatiků a pohledářů, vše dáno do té menší haly vpravo, tudíž katastrofální vzduch v hale už hned ráno. Parkoviště o padesátku dražší (150,- asi věděli, že když je málo stánkařů, tak to nějak musí vybrat), drahé jídlo jak prase a ještě horší pivo- to bylo jak močka ze chléva. Drahé stoly- jeden stolek s osvětlením skoro 5 tisíc! No ale zase jsem si konečně z Práglu odvezla svůj exponát a hlavně krááásnou medaili z Koreje ze světovky. 😉 Jezdíme tam už roky, ale letos jednoznačně nejhorší návštěva. Nekomentuju však tímto to, co se tam dalo třeba koupit. Ikánek něco našel, ale já takové štěstí neměla. Jen od Vojty dvě krásné celistvosti.
Zaregistrován
29. 11. 2011
Tak jsem dorazil z PVA a moje pocity ? Kdybych sbíral mince a dopisy tak bych potřeboval asi 10 životů abych vše prolistoval a prohrabal 😆
Vzduch byl kritický to je pravda.
Měl bych jednu prosbu pro někoho kdo tam jede zítra.
Pokud by někdo měl zájem pro sebe získat pohled Profesionálové s razítkem měl bych ho také. Bohužel zítra se tam už nedostanu 😞 Asi mám smůlu, ale zkusim to .... vyrovnání bych provedl přes účet.
Díky P.
P.S. jedna fotečka .... 😉
Obrázky:
P.
Zaregistrován
12. 6. 2012
No, nechápu. A přitom s jinými jsem například probíral Lajtabánság! 😋
Jedna dokumentace akce a jeden námětářský žertík (jsem si nemohl odpustit - na koresponďák jsem se vykašlal, to by bylo fádní):
Obrázky:
Zaregistrován
7. 6. 2010
Stretnú sa v mori tri žraloky a všetky vyzerajú veľmi biedne.
Prvý hovorí: Kamaráti, to mi ani neuveríte, ako mi bolo zle.
Zožral som ruského policajta a tri dni som nemohol nič jesť, tak mi
bolo ťažko na žalúdku od tých vyznamenaní, ktorými bol ovešaný.
Druhý: To je nič. Ja som trafil na francúzskeho a ten bol taký
navoňaný, že som týždeň na jedlo ani nepomyslel...
A tretí na to: A ja som zas dostal taký úpal...
Prvý a druhý (takmer jednohlasne): Úpal, ako to ??
Tretí: No, zožral som slovenského poslanca a ten vám bol taký dutý, že
sa mi dva týždne nepodarilo ponoriť !
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
7. 4. 2013
Když tak čtu zbrojnošovy historky ze Sběratele, budu muset taky někdy vystoupit z ilegality a poznat se s živými sběrateli. Znám osobně jen jednoho 😃. Internet zabíjí mezilidskou komunikaci...
Zaregistrován
9. 2. 2008
Palmáre ve Svitavách je to nejbližší a dobře obsazené místo na setkání. No nevystavuju tam, ale podívala bych se ráda. Překvapilo mě, že příští rok je Euregio v Chomutově a není tam mládež 🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.