,,paulínka,, práve naopak , je fajn že si to sem dala .Je to hrozné a prajem aby sa chlapec z toho šoku dostal a aby nemal strach , ako aj celé město o svojich najbližších.Bohužial , pravdepodobne sa budú takéto prípady množiť a v tomto prípade som pesimista.Nervóza - strach - nervové spojenie s obavou o prácu , rodinu .Je to daň dobý.Keď to tak zoberieme , aj my na ,,Sberatela . com ,, hľadáme taký malý únik z bežnéhol a riadne stresového a unahľaného života.
Leda houby daň doby, magoři byli a budou...Hepnarová slisovala osm lidí na zastávce v době, kdy se o práci nebál nikdo a vše bylo garantováno na věčné časy a nikdy jinak
No, to bylo taky dost demotivující.
Ale jsou tací, kteří jsou ochotni tvrdit, že když spousta lidí bude mít zbraň a bude s ní chodit (teda i na oběd), že svět bude bezpečnější a že by dotyčného mohl někdo odprásknout rovnou. Si to tak úplně nemyslím. Maximálně se takto jednou dožijeme mohutné přestřelky, kdy si jeden o tom druhém bude myslet že mu ruplo v bedně a bude ho chtít preventivně odprásknout a další se přidají. Je to jako tvrzení, že legalizace drog sníží kriminalitu a že snadná dostupnost bude lepší. A že se děcka k těm drogám pochopitelně nedostanou, protože jim je v legálním obchodě nikdo neprodá. Naivismus prvního stupně.
Tak si dlouho nic nekoupím. Dneska jsem "rozstřelil" auto. Teda ne úplně, ale drahý to bude 😞
Frantig napsal/a:
Leda houby daň doby, magoři byli a budou...Hepnarová slisovala osm lidí na zastávce v době, kdy se o práci nebál nikdo a vše bylo garantováno na věčné časy a nikdy jinak
ano su magory ale ma to vpliv, ludia nemaju pracu, alkohol, socialne samovrazdy atd a policajti vzdy zacinaju nieco riesit az ked sa nieco stane, to ze mal choru manzelku a vedeli o tom policajti a nic nespravavili to mi hlava neberie...
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Doufám, že se ti nic nestalo!!! Tata říká, že jak ide o plechy, ide o hovno. Horší je, když ho zavolají něco udělat s bouraným náklaďákem a v kabině je to jak na jatkách 🙄
Mohu se zeptat zda tady někdo sbírá nejstarší známky anglických kolonií? Posílám odkaz na svojí sbírku na webových stránkách.
http://angl-kolonie-filatelie-cz.webnode.cz/
Odkaz jsem upravil, aby byl plně funkční. Moderátor.
Zajímavá oblast, ale ani z větší části nesesbíratelná, asi by bylo lépe se omezit na kontiment nebo určitou oblast a ne celý svět(pokud jsi nevyhrál první v loterii).
Dobré by bylo také pro začátek vyřadit padělky.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Určitě to tu pár lidí sbírá, nesesbíratelné je to asi stejně jako kterákoliv jiná vážně pojatá poštovní oblast, takže vzhůru do Viktorie! Začátek máte pěkně uspořádaný a mnoho radostí před sebou. Padělky tam určitě budou, ale kde jinde jsou lépe rozpoznatelné, než u kvalitní produkce De la Rue, Bradbury+Wilkinson, Somerset House a jiných světových polygrafických špiček 😎
Já vyvázl dobře. Zato auto - kapota, přední blatníky, světla, nárazník, kolení airbag, pásy ... 🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.