Hlavně je tam z mého pohledu jedna zásadní dezinformace, určitě přetisk Pošta Československá nebyl z nedostatku vlastních známek. V té době už jsme měli dost vlastních známek...Není ani vlastně znám úřední náklad, prodávali se s 50% příplpatkem a jen na dvou místech a to všechno otatní je nám známé :-). Filatelie nevymře, jen to nebude masová záležitost jako za socanů...Filatelistů(ek) je méně, ale ne všichni jsou reg.v klubech (včetně mne).
Pošta by známky neměla propagovat APOSTY, ale opravdu známkami...Mně ty bezpohlavní nálepky s....Zásilek je méně a napadlo poštu třeba vydat samolepící známky ?
No právě, příklad toho, kolik blábolů se může objevit v "seriozních" médiích.
Ano, bohužel se to netýká jen známek :-/
preco si tam nepozvu nejakeho filatelistu?
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Protože by k němu museli pozvat Kalouska, aby to vysvětlil.
Víte, tato věta je mimo seriozní přístup. Nechci polemizovat s daným odkazem a připouštím, že v něm jsou jisté nepřesnosti a chyby, ale to Vás na druhé straně neopravňuje zaujímat naprosto paušalizující stanovisko.
Ano k ČT mám jisté výhrady a nechci se jí žádným způsobem zastávat, ale každý si může vybrat zcela seriozní pořady. Mě například zajímá historie a jsem v tomto směru naprosto spokojen, protože mám možnost shlédnout mnoho pořadů na tato témata, které spoluvytvářejí naši přední historici. Téma ČT nechci podrobněji rozebírat, protože je velmi složité a zabralo by mnoho času, navíc by bylo mimo téma filatelie, ale musel jsem zde vystoupit, protože nejsem zastáncem zjednodušeného černobílého vidění světa, kde existuje pouze vše špatně, nebo je vše zalité sluncem. Tímto způsobem se nikdy nedopracujeme kýženého výsledku.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
co sa tyka CT1 musim pochvalit co sa tyka vysielania a produkcie tv serialov a dokumentov, dalej kopec starych cs. serialov a filmov digitalizuje do HD formatu. Co robi nasa STV1? Produkuje nieco? Pochybujem. Staci mi len kto je tam riaditelom.
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Já to také nechci rozebírat nic méně jedna z hlavních věcí proč píši to co píši je ta že ČT mě nutí platit koncesionářské poplatky ! Bohužel můj problém je ten, že mám rodinu která na tv kouká. Já osobně vše čerpám z internetu hlavně zprávy. O serioznosti některých pořadů si toto nemyslím ale jako celek je to hrozné. 🙄
P.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.