Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

babygulka

Moderátor
#2321 - 26. 5. 2015, 17:28

SakoMDKcz napsal/a:

Já to také nechci rozebírat nic méně jedna z hlavních věcí proč píši to co píši je ta že ČT mě nutí platit koncesionářské poplatky ! Bohužel můj problém je ten, že mám rodinu která na tv kouká. Já osobně vše čerpám z internetu hlavně zprávy. O serioznosti některých pořadů si toto nemyslím ale jako celek je to hrozné. 🙄

to ano ale aspon nieco natacate a tvorite a digitalizacia filmov tiez nieco stoji. My tie poplatky platime tiez ale nikde to nevidim. Takze viem porovnavat kvalitu filmov a serialov.

Evropa1

Uživatel
#2322 - 26. 5. 2015, 17:33
Já to také nechci rozebírat nic méně jedna z hlavních věcí proč píši to co píši je ta že ČT mě nutí platit koncesionářské poplatky ! Bohužel můj problém je ten, že mám rodinu která na tv kouká. Já osobně vše čerpám z internetu hlavně zprávy. O serioznosti některých pořadů si toto nemyslím ale jako celek je to hrozné. 🙄

Nezlobte se, ale pak jste nepochopil roli koncesionářských poplatků.

ČT je ze zákona povinná vysílat i pořady, které mají naprosto minimální sledovanost, ale je to součást demokracie. Dále je povinna část pořadů uvádět ve znakové řeči pro naše postižené spoluobčany. Atd. a my ostatní jim sledování těchto pořadů svými poplatky také umožňujeme.

Dále ČT je povinna odevzdávat do fondu na podporu českého filmu částku kolem 100 milionů korun ročně.

Komerční televize mají ze zákona možnost využívat 10 % vysílacího času na reklamu, ČT pouze 4 %.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

SakoMDKcz

Uživatel
#2323 - 26. 5. 2015, 17:34

Tak to je ještě horší 😕 Já osobně dokážu být bez tv a jestli jí vidím 2x ročně. Jo je pravda , že jsem koukal na MS v hokeji 😉

P.

Evropa1

Uživatel
#2324 - 26. 5. 2015, 17:39
Tak to je ještě horší 😕 Já osobně dokážu být bez tv a jestli jí vidím 2x ročně. Jo je pravda , že jsem koukal na MS v hokeji 😉

A co je ještě horší? Nějak mě uniká smysl.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

SakoMDKcz

Uživatel
#2325 - 26. 5. 2015, 17:54

napsal/a:
to ano ale aspon nieco natacate a tvorite a digitalizacia filmov tiez nieco stoji. My tie poplatky platime tiez ale nikde to nevidim. Takze viem porovnavat kvalitu filmov a serialov.

To byla reakce na příspěvek od babygulky 😉

P.

Wjem

Moderátor
#2326 - 26. 5. 2015, 18:33
Nezlobte se, ale pak jste nepochopil roli koncesionářských poplatků. ČT je ze zákona povinná vysílat i pořady, které mají naprosto minimální sledovanost, ale je to součást demokracie. Dále je povinna část pořadů uvádět ve znakové řeči pro naše postižené spoluobčany. Atd. a my ostatní jim sledování těchto pořadů svými poplatky také umožňujeme. Dále ČT je povinna odevzdávat do fondu na podporu českého filmu částku kolem 100 milionů korun ročně. ...

Máte poněkud zastaralé informace. Na ČT1 a ČT24 již nesmí být reklama ani teleshopping vysílána vůbec a na ČT2 a ČT4 nesmí přesáhnout 0,5% z jejich vysílacího času.
Tato omezení se však netýkají sponzoringu...

babygulka

Moderátor
#2327 - 26. 5. 2015, 19:01

tak ja nie, film si vecer musim pozriem aj neviem keby co bolo 🙂

SakoMDKcz

Uživatel
#2328 - 26. 5. 2015, 19:07
tak ja nie, film si vecer musim pozriem aj neviem keby co bolo 🙂

Ano to chápu já se také dívám na filmy ale né v televizi 😉

P.

babygulka

Moderátor
#2329 - 26. 5. 2015, 19:27

tak je tiez, v TV skor ked su Vianoce. Len som hovoril, ze CT nieco produkuje nataca serialy, digitalizuje filmy do HD a tak. Filmy pozeram len na dvd alebo bluray.

Ynhoj

Uživatel
#2330 - 26. 5. 2015, 20:12

Jsem rád, že nemám TV přístroj a nemusím platit další daň, protože kon.poplatky nic jiného nejsou. TV není ani tak kultura jako zábava ;-) a někdy je to fraška...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.