Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

babygulka

Moderátor
#2342 - 4. 6. 2015, 17:28

dnes som v spravach zaregistroval, ze v CR od noveho roku 2016 je zakaz fajcenia v baroch, restikach atd...

SakoMDKcz

Uživatel
#2343 - 4. 6. 2015, 17:31

Jo jo ... měli bychom to všichni státu natřít a od nového roku přestat všichni kouřit 😃 to by bylo pláče 🙂

P.

smith

Moderátor
#2344 - 4. 6. 2015, 17:34

Guľka: pomaly ale isto to speje k tomu aj u nás. Len tým pádom asi by rapídne klesol predaj cigariet, a náš ficko zase potrebuje lovaše zo spotrebnej dane z tabaku a cigariet.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

SakoMDKcz

Uživatel
#2345 - 4. 6. 2015, 17:49

No to je přesně ono. Stát furt všude prudí se zákazem kouření ale prachy z toho maj že by jeden blil ! Jenže oni moc dobře vědi že většina nepřestane a zavděčej se nekuřákum. Mě osobně to nevadí když si půjdu zakouřit ven ale ten princip ten mě pálí.

P.

ikanek

Moderátor
#2346 - 4. 6. 2015, 17:57
Jo jo ... měli bychom to všichni státu natřít a od nového roku přestat všichni kouřit 😃 to by bylo pláče 🙂

Naopak bych hodně jásal, že bych už nemusel čuchat ten hnusný smrad z cigaret všude okolo mě. 🙄

SakoMDKcz

Uživatel
#2347 - 4. 6. 2015, 18:01
Naopak bych hodně jásal, že bych už nemusel čuchat ten hnusný smrad z cigaret všude okolo mě. 🙄

Jako reakci na citovanou větu jsem to nepochopil 🙄

P.

Pavel_III

Moderátor
#2348 - 4. 6. 2015, 18:08

Princip je, aby do hospod mohl i normální člověk. Oblíbené kecy o možnostech svobodné volby jsou na lontě na hovno, když tam je sotva jedna putyka ve které to smrdí i když tam nikdo není, protože teprve otevřeli.

ikanek

Moderátor
#2349 - 4. 6. 2015, 18:33
Jako reakci na citovanou větu jsem to nepochopil 🙄

Jak nepochopil 🙂 . No prostě mě dost štve, že chvíli jdeš po ulici a někdo hulí přímo před Tebou. A já jako striktní nekuřák to musím čuchat. Kdybych před nimi otevřel lahvičku třeba s kyselinou máselnou nebo 3-methylindolem (smrad jako exkrementy), tak by se jim to asi také nelíbilo.

SakoMDKcz

Uživatel
#2350 - 4. 6. 2015, 18:43

Jo tak to je krásné přirovnání 🙂 no nic chápu že ti to vadí 😉 mě to vadí taky jako kuřákovi ...

P.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.