Moderátoři: smith
Nič takého dobového som nikdy nevidel a to si dovolím povedať, že som bol "v centre udalostí". Takýto inzerát skôr vyprovokuje rôznych šmelinárov, aby vám na bankovku, ktorá sa dá za pár korún zakúpiť v ČNB nakreslili akúkoľvek hlúposť a predávali za niekoľkonásobok jej nákupnej ceny. 😉
Processed coin catalogs 4.068 Auctions / 33.800 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Proto jsem na něj reagoval jak jsem reagoval 😃 Je to hloupost, ale není jediný, kdo něco takového shání.
P. S. ČNB už je nemá. A za pár korun to ani nešlo (už vůbec ne pro člověka, který s nimi nemá smlouvu, což nějaký "šmelinář" asi většinou mít nebude ;-) ).
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Tak a odteraz treba bedlivo pozorovať Aukro, kedy sa tie upravené 100 Kčs s Gottwaldom objavia. 😃 😁
Oveľa častejšie sa objavujú medzi zberateľmi rôzne porevolučné výtvory opísané v blogu, ktorý vložil kolega numismat. Jednu podarenú koláž zo začiatku 90-tych rokov, keď začala privatizácia majetku mám i ja. Je to dobová reakcia na Václava Klausa keď bol ministrom financií. Obidve strany majú ten istý motív, čiernobiele prevedenie a slušná je aj veľkosť tej žartovnej bankovky: 23 x 10 cm. Na prvý pohľad je to málo viditeľné, no dá sa prečítať hore nápis: Bankovka špatní banky Československé. 😃 😋
Obrázky:
Zdravím , kolegové.
Odkoupím za velmi pěknou cenu tyto bankovky ČR. 500 Kč 1995 s. B 01, 500 Kč 1997 s. C 01, 1000 Kč 1993 s. B 01 a 1000 Kč 1996 s. D 01. Budu vděčný za jakoukoliv nabídku. Stavy pouze UNC !
Moc děkuji
MutinaZ@seznam.cz
Mohu nabídnout všechny . Jen jaká je pěkná cena ?
Oj, nečekal jsem odezvu na Zdeňkovu poptávku.
Kdybyste se nedohodnuli, napište mi prosím na chybotisky@gmail.com.
Díky
No to bych taky nečekal,že se tu dají sehnat takové kousky. Pokud byste se nedohodli i já bych měl zájem. Nicméně spíš poptám následující bankovky ČR:
20 Kč série B35 (proužek vpravo)
20 Kč série B70 (proužek vlevo)
50 Kč série A45
50 Kč série B70
50 Kč série C70
100 Kč série B84
100 Kč série C84
100 Kč série D84
100 Kč série E84
200 Kč série C96, D96, E96, F96, G72
500 Kč série A60, C84
1000 Kč série B48, C96, D96, E96, F96, G48
Samozřejmě stavy UNC. Na ceně se určit dohodneme. Díky.
E-mail: pivovar-mh@seznam.cz
Hezký seznam i mých chyběnek Poutnik.
Nejen, že lobujete za a šponujete 2000 Kč série E, ale ještě mi lezete do zelí s vysokými sériemi.
Vás mi byl čert dlužen. 🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.