Moderátoři: smith
Zaregistrován
31. 8. 2008
Ty vznikly z téhož důvodu - že jsem to nestíhal. A postupně mi budou odmazávány a mělo by jich zbýt skutečně minimum. Věřím, že mi jich zbude alespoň 5, protože ten, co mi je dal, je, což už mám potvrzeno, podvodník, a ten 5. negativ je od člověka, který už je blokovaný, protože mi dal negativ, ale sám mi nedodal zakoupený předmět, ačkoliv jsem mu ho zaplatil.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
26. 7. 2007
nechcel si napisat maximalne 5? 😁
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
1. 1. 2009
Marceli můžu se zeptat, jestli už ve svém věku máš jasno a svojí orientaci? Teď nemyslím sběratelskou...
Zaregistrován
31. 8. 2008
jano7B9 napsal/a:
nechcel si napisat maximalne 5? 😁
Ne, nechtěl. Těch pět si myslím, že zbude určitě, možná i o něco málo více, maximum je současný počet, to je logické. Oni mi to sice někteří již slíbili (stažení těch negativů), ale z vlastní zkušenosti vím, že to, jestli to udělají je věc jiná.
Ale věřím, že jich bude méně, než nyní, tím ,,výrokem" jsem uvedl, že jsem si téměř jist, že alespoň 5 jich tam zbude prakticky určitě a to z důvodů, které jsem rozebral dál ;-)
A (sabatapetr) - myslíte orientaci sexuální (ano, mám jasno) nebo politickou (tam také)?
Pokud chcete uvést konkrétně tyto orientace, nemám zač se stydět, takže vám v tom smyslu rád odpovím na příští dotaz, ale na druhou stranu nemám potřebu to uvádět nyní. V prvním případě mohu uvést, že moje orientace je shodná s tou většinovou, v tom druhém spíše ne.
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Zaregistrován
1. 7. 2008
!!! 😃 !!!
Zaregistrován
2. 11. 2008
Zaregistrován
1. 7. 2008
jj, člověk dovalí z města nad ránem a před spaním si chce přečíst něco na uklidnění ... a narazí na tenhle "hárd-kór" 🙂)
Zaregistrován
11. 10. 2009
nemáte náhodou někdo 100/45 Masaryk serie PV v jakémkoli stavu. Tato jediná mi chybí abych to měl kompletní popřípadě vyměním jestli někdo sbírá po seriich,mam nějaké navíc.. Díky Pepechamik@seznam.cz
Zaregistrován
30. 3. 2008
včera jsem byl nucen při výměně ubětovat 5 K 1938/40 ruční přetisk, nemáte ji někdo náhodou v přebytcích? V shopech zrovna není a na áčku jsou jen "0" a horší 😞
Zaregistrován
31. 8. 2008
No, o tu bych měl také zájem.
Také se mi povedlo o víkendu něco podobného - obětoval jsem (i když to je cenově někde jinde, níže) 2 Kčs 1980 - stav UNC (minci) a doma jsem zjistil, že mi zbyla už jen jedna téměř nečitelná, takže jí teď zase sháním, abych si jí doplnil...
No, chybami se člověk učí.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.