Moderátoři: smith
dobrý den
nemá niekto na predaj náhodou 50 kč 1948 A1-9 UNC neperf.?
Mal by som záujem o perforované štátovky a bankovky z roku 1953 (Goznak i STC), 25Kčs 1958, 3Kčs a 5Kčs 1961 najlepšie UNC. Ďakujem za prípadnú ponuku.
Kúpim bankovky platné na území československa od 1918 do roku 1993 + kolkované ČR /SR. V horšej kvalite, 3- až 4-, môžu byť radšej predraté či roztrhnuté,ale priemerne pošpinené. Uprednostnujem väčšie množstvo rôznych bankoviek.ďakujem za prípadné ponuky. A ceny prosím adekvátne ku kvalite.
Si zakladáš reštaurátorskú dielňu ? 🙂
Processed coin catalogs 4.068 Auctions / 33.800 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
;-) jasné. Opravím a potom to budem na aukre predávať ako UNC za veľké prachy. :-)
Sháním slovinské bankovky v hodnotě 5000 a 10 000 tolarů.
Zatím je jedno z jakého roku i v jakém stavu, ačkoliv samozřejmě stavu musí odpovídat cena.
Další bankovky a mince, které sháním, najdete na http://www.bankovky-a-mince.blog.cz/
Za nabídky předem děkuji.
E-mail: MMER3@seznam.cz
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Slovinký přechod staré tolarové měny byl cca 1€ cca 240 tolarů
Pokud je někdo máte z oběhu na prodej za kurs ve stavu cca 1 až 2+
mám zájem o 5000 tolar do 500Kč a 10000 tolar do 1000Kč
(všechny roky vydání), případně i 1000 tolary do 100Kč (mimo ročník 2003), případně vezmu i 500 tolary do 50Kč(ty 500 jen při koupi dalších hodnot, pro nízký nominál a vysoké poštovné).
Při více kusech od jednoho nominálu mám zájem jen o jeden kus od ročníku vydání.
Případné nabídky můžete poslat na mail: 2002martin@seznam.cz Díky. 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Dracek napsal/a:
Slovinký přechod staré tolarové měny byl cca 1€ cca 240 tolarů
Pokud je někdo máte z oběhu na prodej za kurs ve stavu cca 1 až 2+
(všechny roky vydání), případně i 1000 tolary do 100Kč (mimo ročník 2003), případně vezmu i 500 tolary do 50Kč(ty 500 jen při koupi dalších hodnot, pro nízký nominál a vysoké poštovné).
Při více kusech od jednoho nominálu mám zájem jen o jeden kus od ročníku vydání.
Případné nabídky můžete poslat na mail: 2002martin@seznam.cz Díky. 😉
Jak už jsem jednou psal, moje poptávka je stejná, jak co se týče ceny, tak i ročníků apod.
Doufám, že se najde někdo, kdo by se jich mohl zbavit ;-)
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
MMER3 Je zajímavé, že v minulosti jsi spekuloval vždy s poptávkou bez cen a když někdo dal konkrétní nabídku z cenou, tak se zmůžeš jen na to, že to zaplatíš také... Nemám rád tyto "vychcánky" co to chtějí za pár korun/zlomek nominálu, ale svou nabídku nejsou schopni dát ani rámcově! 😲
(viz. https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/poptavka-bankovek-_post_-111701#post111701 )
Slovinký přechod staré tolarové měny byl cca 1€ cca 240 tolarů***
_Pokud je někdo máte z oběhu na prodej za kurs ve stavu cca 1 až 2+
Případné nabídky můžete poslat na mail: 2002martin@seznam.cz Díky. 😉_
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Sháním za rozumnou cenu ČR bankovky 50 Kč s.E; 100 Kč s. D,E; 200 Kč s.D; 500 Kč s.E vše UNC
Kdyby se něco našlo nabídky prosím na enigwa@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.